View Single Post
Old 07-12-2005, 05:43 PM   #74
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Zdravo OFF,

Nekako je najlakse da, ja, crna ovca u ovoj "druzini" odgovorim na tvoja pitanja posmatrajuci to kao anketu.

Quote:
Originally Posted by OFF
Posto sam relativno nov na forumu zamolio bi SVE kolege , a posebno one sa najvise post-ova (Shot, Max, kVu, Pure, dr.Ru, Gianfranco ,Ivan, Ideikus, Anita, SandroB, Oggi, Digital Cave .......................), da ,naravno bez otkrivanja identiteta ,(pozdrav @MAX ) kazu par stvari o sebi:

Koji instrument svirate:
Najbolje? Pa, lemilica, hot-air i obicna...
Quote:
Koje vrste muzike snimate, mixate......
Ne znam da snimam, mixam itd.
Quote:
Muzicko, tehicko-umetnicko obrazovanje (pozeljno)
Elektrotehnicki Fakultet (elektroniku ne ubrajaju u umetnost, ...dusmani )
Quote:
Reference (izdanja, bendovi u kojima ste svirali, koje ste snimali - zanrovski naravno, ; zaradjene milione .....)
Referenci ima ali se nikako ne uklapaju u pitanja.
Specijalnosti:
-(very low noise) mixed signal design
-M68000 i PowerPC procesori (znam samo procesore sa magistralom od 32bita i sirom... "male" procesore nikada nisam radio)
-Xilinx, itd...

ako te zanimaju brojke mozes da pogledas dokle sam stigao sa cisto analognim dizajnom (nema digitalija), neko je rekao da mu smeta crosstalk izmedju levog i desnog kanala? Aham, mora da mi se ucinilo...

Za razliku od mnogih mojih fakultetskih kolega, srecom, sam radio kao hardver dizajner celu ovu krizu i nisam uopste zardjao, jedino pocinjem da "osecam" godine.

Quote:
Znam da bi neke stvari mogao naci i na site-u, ali mislim da nije lose imati sve na jednom mestu(ovde)
Zasto me ovo zanima?
Postujem svako misljenje, trik, savet, nacin rada, ali mislim da neko ko radi npr snimanje hora, kamernog ansambla , programira narodnjake , snima HC,HM bendove ili radi techno, hip-hop........ne mora i ne treba da ima isti pristup produkciji. Jednostavno ,zelim da znam cije cu postove citati vise puta, a cije cu shvatiti kao informaciju kako to drugi rade. Takodje mi nije bitno da li je neko totalni pocetnik ili "baja nad bajama", samo budite ISKRENI
HVALA SVIMA
Eto, odgovorio sam ti, iako se bas ne uklapam u pitanja... moraces bolja da smislis

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote