Thread: Korg M1
View Single Post
Old 06-12-2005, 06:14 PM   #14
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Korg M1

Quote:
Originally Posted by oliver555
E moj prijatelju, taman se ja poveselio da mi je mukama kraj kad mi reče da bi svejedno mogo izgubit zvukove. jel ima? ideju gdje bi to mogo pouzdano provjerit ( neki site ili sl.?) jer ne znam nikog ko svira M1 da bi ga mogo pitat?
ne razumijem u cemu je problem. sto ti ljudi vec rekose; spoji preko midija u cubase, otovri midi track, upali u preferences da ti moze snimati SYSEX. procitaj u manualu od M1 kako se radi BULK DUMP, stisni snimanje u Cubase-u i onda stisni SEND na M!.. i gotovo.

zatim provjeri tako sto ces promjeniti ime prvom soundu na M1, pa sad posalji natrag to sto si snimio, iz cubase-a u M1. naravno, pazi da si u M1 GLOBAL settings-u namejstio da on hoce primati sysex podatke. postoji global switch za to.

i kad posaljes natrag, ako se ime tog provg sound-a promjeni natrag.. uspio si. to je to.

jebiga, kao i uvijek sto kazu amerikanci .. RTFM. uzmi manual u ruke i citaj poglavlje o sysex dump. nema druge.

radio sam bulk i individual dump-ove sa M3R i sa 01W bez problema. M1 ima tu opciju kao i svi.

clusterchord is offline   Reply With Quote