View Single Post
Old 06-12-2005, 10:01 AM   #8
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Koliko vjerovati mojim AKG slusalicama?

Zdravo Boskovicu,
Quote:
Originally Posted by Boskovic
Boggy ajde i tebe da pitam...
Lomim se koje slushke da uzmem. U uzem izboru su

Beyerke DT770Pro (nisam neshto odushevljen koliko svi ostali koji ih imaju)
AKG K271s (slushao sam neke iz 240 serije i zvuchale su mi ok)
Sennheiser HD25 (ne svidja mi se shto supraural, ali ih dosta ljudi fali)
Uuuh, nisam siguran da ti ja mogu preporuciti slusalice, imam Sennheiser HD515 koje mi sluze samo za testiranja... nista posebno, imaju sinteticki tapacirung, izdrzim oko deset minuta i usi mi se "zapale".

Po meni slusalice moraju da budu IZUZETNO, TEBI UDOBNE, ako zelis da ih koristis, zvuk i detalji su vazni, samo nisu toliko, ako ti slusalice fizicki smetaju. Nema svako od nas glavu i usne skoljke istog oblika. Slusalice gube svaku svrhu cak i ako imaju odlican zvuk, ako ne izdrzis vise od desetak minuta. Slusalice su licni instrument i biraju se tako, jer imas fizicki kontakt sa njima.

Quote:
Iako imam neko polumisljenje nisam unaprijed odluchio i rad sam prihvatit josh koji savjet. Prije svega me zanimaju detalji, kao i prikaz reverba i da daju shto realniji, definisaniji i nizi bas. Takodje bi bilo dobro da shto bolje izoluju u oba smjera.
Sto se detalja tice, nije sve do slusalica.

Quote:
I naravno, predlozi neku svoju opciju ako smatrash za bolju a da ne koshta godishnju zaradu
Thnx!
Sto se slusalica tice skoro da ne poznajem nijedno komercijalno resenje koje kosta "godisnju zaradu", iako nisam siguran o kojoj cifri je rec.

Koliko su tebi slusalice vazan detalj u poslu, i koliko ce ti to sto ocekujes od njih doprineti da brze i lakse zaradis jos novca?

pozdrav

Bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote