Quote:
Originally Posted by boggy
Zdravo svima,
Uglavnom se slazem se sa svim iznesenim misljenjima, ne samo sa gore navedenim... samo zelim da primetim da ste svi zaboravili jos jedan veoma vazan faktor koji morate odlicno poznavati ako ne zelite glavobolje...
...elem, morate odlicno poznavati i vasu sobu gde slusate monitore, bez obzira na njihov kvalitet i cenu koju ste dali za njih, osim ako ne zelite da ih slusate na livadi.
Pokusajte uvek da testirate zvucnike u prostoru koji inace koristite za slusanje, makar to bila i livada... prodavnica nije dobro mesto za to.
pozdrav
Bogi
|
Potpuno se slazem... samo ima jedan omanji problem... Zamisli da ja udjem u prodavnicu i da kazem "Spakujte mi ova pet para da odnesem kuci i preslusam..." Pa ako me nebi prodavac prosvirao odmah Lugerom, verovano bi me poslao do djavola
Pored prostorije, pojacivaca, kabla, DA..., u prodavnici te skenja i losa koncentracija zbog prisutnih ljudi, razgovor sa prodavcem, trenutni utisak baziran na samo par minuta slusanja u neadekvatnom okruzenju, osecaj da nekome dosadjujes i da nekoga gnjavis, ali, obicno se kutije kod nas samo tako mogu i cuti...
E sad, druga je prica ako imas prijatelja koji ima zeljeni model kutija, pa da time mozes detaljno da se pozabavis...