Quote:
Originally Posted by AVaX
Pa neeee. Zar ja nisam rekao da se treba "suprotstaviti" time sto ce neko odavde uraditi nesto bolje umesto da odustaje od muzike?
Mislim da jesam.
Kao sto si i sam rekao pesma moze biti predmet razgovora, da li valja ili ne.
Pa to upravo ja hocu da kazem.
Ali ovde niko nije cuo pesme o kojima se prica, vec su predmet interesovanja izvodjaci.
Zar to ima logike?!
Ja to pokusavam da kazem.
Nemojte da displasirate neciji pokusaj da ode na Evroviziju ako niste culi pesmu.
Makar on bio i "teheranski narodnjak" i ako je to pogresna kvalifikacija, ali necu da ulazim u to.
Mozda, ali mozda taj teheranski narodnjak bude imao bolju pesmu nego svi drugi.
Mozda....
Ako ne, naravno da cu se i ja pobuniti da nekakva glupost ode na Evroviziju.
A ovako unapred sve to lici na neku diskriminaciju....
Eto...
|
Pa cool, priznajem da nisam posmatrao tvoj lik i delo u celosti nego reagovao na samo ovaj jedan konkretan post

Mada ja zaista mislim da je potrebna diskriminacija, i da bi da postoji neka vrsta culture-police i da se tako ne?to mo?e sprovesti u delo, neki ljudi bi trebalo da le?e u zatvoru, ne zbog toga ?to je neka muzika ?und, nego zbog toga ?to su neke stvari vrlo blizu kriminalnih aktivnosti. Postoji ta činjenica da ni?ta ZAISTA ne mo?e sprečiti dobrog pevača sa dobrom pesmom da napravi posao, pa je bezveze sa te strane vaditi se na objektivno postojeće lobije, ali sa druge strane, kada sagleda? u celosti koncepciju ovog "projekta" za evroviziju, ?ta mo?e? da pomisli?? Svako ko je ovde malo dublje u kontaktu sa estradom sve zna, i uop?te nije potrebno obrazlagati, samo ?to se to već prihvata kao normalno. Lično ne verujem u nikakvu revoluciju i takve stvari. Uvek postoje lobiji, jednostavno je potrebno raditi kvalitetno i terati svoju priču. Kada bude dovoljno kvalitetne konkurencije vremenom će se stvari pomalo srediti same od sebe.
Quote:
oggy, ti si divno smiren, blago tebi, ali ja se već du?e vrijeme nate?em s tim kretenima i neću da budem smiren, jer ?ivim u zemlji u kojoj se ni?ta osim para i veze ne po?tuje. Tako je i u drugim zemljama, ali brate, ovoga ?to kod nas ima nema niđe. I po?to je moj posao i ?ivot direktno vezan za te stvari ne mogu da se smirim, i pljuvaću ih na svakom koraku jer drugačije ne mogu da se borim. Mislim, mo?da i mogu ali meni ne polazi za rukom. LJudska glupost je bezganična...a i nekultura. Ako ni?ta onda bar mogu da se na miru nerviram i ser** se na njihov izbor muzike i do?ivljaj "kulture"...jedva čekam da neko opet odgovori pa da mogu opet da se istresem....fala
|
Ja znam neka tvoja iskustva, ono recimo "Ovde treba da bude plavo pa onda krov u refrenu, ali skupo"

Mislim, sme?no je ovako sa distance, ali verovatno bih popizdeo lično
Quote:
U pravu su ostali koji kazu da je slichna stvar i na MTV. Sem ovih nekih starih kuka, nema vishe takvih autoriteta kao Hendrix, Lenon, itd.
|
Mada nije nemoguće. Recimo Dave Matthews Band je napravio milionske tira?e u americi, ba? tokom 90-ih, kada je one-hit-wonder formula i ekspres produkcija bila na vrhuncu. Znači ko stvarno vredi i radi, napravio je određen uspeh.