Zar nismo o svemu ovome vec polemisali?Zasto da gubimo vreme.
Oggy,potpisujem te u svemu tebe i Dushan_S,i dodajem,kakve veze ima sto je neko narodjnak ili Rocker ili Jazzer ili nesto drugo?!Kvalitet i Skart postoji u svim pravcima muzike,ali se ne treba miriti sa tim da je Shkart ono sto valja!
I kako rece Oggy,a sto ja najbolje znam iz licnog iskustva,kada se narod navikne na nesto,tesko mu je to izbaciti iz glave,ali se treba i dalje boriti,a u ostalom "Dok god ima ovaca,treba ih sisati"!Radim aranzmane u svim pravcima muzike,ali ne radim shund i ne stidim se toga.Volim sve vrste muzike koje imaju kvalitet.Volim tamburase u Skadarliji,volim i trubace u Guci,ali volim i Stinga.Izmedju ostalog u Americi je Country muzika isto sto i kod nas narodnjaci,pa sto je onda svirate koje kuda po kojekakvim Klubovima po Beogradu,a i sire?!
Ako ne volis da radis narodjanke,pa nemoj ni da ih radis,a nemoj posle da se pravdas,radio sam ih zbog para,muka mi je od tog sr.nja!Ako imas ponosa,onda nemoj da radis to sto ne volis,izmedju ostalog,uvek je bilo jedno nasuprot drugom,komercijala ili kvalitet u sva vremena na svim prostorima.
Sto se tice te Marine,koze debele,sram je bilo,ako covek ne moze da se kontrolise u jelu i picu,onda ti je ostalo sve jasno.Kupuje pesme od klinki za po 50 eura,pa se onda potpisuje ispod njih,kao da su njene.Ko je kriv,deca?Pa za njih je u ovom vremenu 50 eura kao kuca veliko,sta ona znaju o autorskim pravima?!O njoj ne treba ni pricati,ona je smece obicno!
Molim Admina da zakljuca ovu temu da se vise ne nerviram,jer smo vec predugo polemisali na ovu temu!