View Single Post
Old 03-12-2005, 03:23 AM   #3
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Koji monitor-nema svadje, kupljen!

Quote:
Originally Posted by kVu
ns-10 je za mene ZAKON za odnose, ali...
Za mene su zakon za odnose prezervativi, ali dobro, nek navlaci ko sta hoce... svako ima neki svoj trip...

@Nemania, svi monitori koje si pomenuo su razliciti...

NS10M - Problem je naci ga, jer ko ga ima, tesko se odlucuje na prodaju, ma da su bile neke ponude ovde na forumu... Onoliko koliko za njih traze na eBay, ja to nikada ne bih platio za te kutije, mislim da su preterali sa cenama... Sada vise traze za njih od cene koliko su kostale nove kada su se proizvodile... Barem sam ja naletao na takve ponude... Svoj par nisam platio znatno nize od ponuda na eBay, ali to je bila looda sreca...

Behringer Thruts - Dobra kutija za te pare. Stvarno su mnogo spustili cenu i za te pare se isplati kupiti ih, pa makar na nima gledao DivX... Nebih ulazio u sitne detalje, ali sigurno je da vredi vise nego sto kosta...

Tannoy System 800, ili System 1000 (neznam tacno na sta si mislio) - Uvek dobro resenje...

Pravi savet ne postoji... Idi i slusaj kutije... ponesi neki svoj mix i neku zvanicno izdatu pesmu inostrane produkcije koja je odlicno isproducirana... udji u Sky Music, Artist, ili tako nesto i uporedi razne kutije...

Uzmi u obzir i Adam, Krk, HR 824, HR 624, Dynaudio...

A velike su i razlike u cenama... pa koliko para imas... odaberi sto skuplje i pozajmi od komsije jos 100 Eu