View Single Post
Old 03-12-2005, 02:56 AM   #2
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: Beovizija / Eurovision

Posto sam i ja odskora upao u te neke semice, jedino pametno je sto se ovde moze uraditi je da se protiv lose muzike borimo tako sto cemo praviti dobru...

Nazalost, mnogi i ne shvataju da je vreme Zepellina, Pink Floyda, Hendrixa itd. odavno proslo i da treba smisliti nesto novo.. Ne originalno, ali novo, malo razlicito.. a misljenja sam da to uopste nije tesko ako se vodis nekim svojim shvatanjem muzike, a ne kopiras Miku, Lazu, Peru...

k'o sto rece odavno moj strika.. mozes da imas i gitare i pojacala i pedale kao gary moore, ali nikad neces svirati kao on jer nemas to sto on ima u glavi i prstima

A kad spominjemo nas neki rokenrol... pa ti muzicari su sami sahranili nas rokenrol posle 95-e losim albumima, slabim koncertima itd...

btw. obzirom da sam se u poslednja tri meseca prosetao po skoro svim najvecim studijima u gradu i video kako se radi kod nas mogu samo da kazem da sva ta "besna" oprema NE SLUZI da bi mi dostigli neki svetski sound vec da bi se za sto manje vremena uzelo sto vise para, a da to zazvuci pristojno. nista dalje od toga. cim je to "pristojno", tj. nema nekih velikih zamerki pesma je gotova... bezveze... potpisujem da bilo ko ko je talentovan sa ovog foruma uz malo truda i minimum neke standardne opreme moze da napravi bolju plocu nego 95% nase produkcije...
kVu is offline