View Single Post
Old 03-12-2005, 02:16 AM   #26
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: dreamin' ... aws900

velim, svidja mi se jednostavnost. EQ mi solidno radi posao, narocito midfieldovi, dok je veliko ogranicenje sto je HF fiksiran ili na 6k ili na 12k. Kao i LF koji je ili 40/80hz. Doduse sa midovima koji su full parametarski se cuda mogu uciniti oduzimanjem. Headroom mi jos nijednom nije zafalio, gain pot mu pocinje na +10db, tako da pri usnimavanju jaaako malo gaina treba davati ako je fader na unity. Veoma je funkcionalan, mada mi se cini da je to zasluga inline arhitekture generalno.
Jedini problem, nazalost, najveci, je sto i nije najbolje odrzavan i u dobrom stanju. Trenutno ga koristim samo kao zbir preampova pri usnimavanju bubnja i kao monitoring kontroler (!) mada je to vise zasluga zahteva posla... jer, na njegovih 24 kanala je vezan RADAR 1 koji je takodje dosta mator i prilicno trom za rad iako ima fenomenalan zvuk. Moderni pristup radu zahteva mnooogo vecu brzinu i fleksibilnost nego sto ove dve sprave zajedno pruzaju, i vec dugo se natezem sa gazdom studia da promenimo platformu i napunimo Ameka sa 24kanala neceg modernijeg (MOTU,PT,pa i RME) pa da nam nema kraja... mada nije mala investicija (sa sve servisom mixera), a posle nema previse...
Arthur is offline   Reply With Quote