Quote:
Originally Posted by Arthur
hehe
eto ga jedan ispred mene tu gore levo na slicici. To me i zanimalo, posto sam otrprilike skonto cenu ( u francuskoj ima jedan cak za 6.5ke!), a ne znam kako se kotira u tom rangu cena/kvalitet... meni se manje vise svidja, mada nemam bas iskustva sa mnogo konzola, pa pipam u mraku..
|
Treba li ti i?ta bolje? To je mikser u kojeg su svojedobno utrpali nečuveno puno za nečuveno malo novaca i kao takav je pun kompromisa. Ali za sve njih ima rje?enja, makar zaobilaznih. Sve ovisi s koje strane gleda?, odozgo ili odozdo.
Ako se spu?ta? sa Neve-ova i SSL-ova, mr?tit će? se. Mic preampovi nisu ne?to posebno (nisu dodu?e ni na SSL 4000), headroom isto tako, EQ nije ba? pravi i zvuk je općenito za nijansu manje rafiniran u odnosu na mrcine koje ko?taju 10 puta vi?e. U tom smislu da ne miksa sam od sebe, da samo digne? fadere i sve već zvuči uljep?ano.
Ako dolazi? sa jeftinih rje?enja, tipa Mackie, uletio si u Disneyland. Feeling i sound su sasvim blizu velikim mikserima, opremljenost isto tako, a Total Recall u toj klasi je prije njega bio skoro pa SF. Mic preampovi su adekvatni, headroom nije problem ako si iole pa?ljiv, a EQ je vrlo dobar.
U Njemačkoj je Amek općenito bio jako popularan i ba? na Big-ovima su rađene brojne prvoliga?ke produkcije. Ne vidim kako bi na ovim prostorima takav mikser mogao ikome biti ograničavajući faktor. Pod uvjetom, naravno, da je odr?avan i u dobrom stanju.
Predrag