Da, mislio sam za Sneapa, da je preagresivan zvuk, previ?e forsiranja visokih frekvencija..meni je recimo zadnji od Maidena primjer ugodnog zvuka a opet snage..
Pa zadnji Opeth, opet agresivan, ali kvalitetno agresivan, moderan, ali i ugodan, plemenit,radjen u nekom studiju u svedskoj sa mladićem od 25. godina kao producentom, ne previ?e poznatim..
Zadnji nevermore kdo Sneapa mi je uistinu sintetski i naporan, dok recimo njegov Enemy of god od kreatora zvuči okej..
S druge strane zadnji hypocrisy od Tagtgrena mi je u?asno naporan, ali Stormblast 2005 od Dimmu, isto njegov je okej, čak i bolji od sneapa ?to se tiče tog sterilnog zvuka meni..
St. anger mi je kvalitetan jer je emotivan,cijeli album je jedna osobna priča i emocija bijesa pretočena u produkciju i glazbu, to je rijetkost, pogotovo u thrash metalu, svi trkeljaju o glupostima, rijetko se tko takne samog sebe na ovako iskren nacin kao Hetfield..
I meni je ista priča sa osamdesetima, okej volim ih, Maidene obo?avam, Judase iz 76', w.a.s.p. ali moji najbolji bandovi su ipak početkom 90 tih, kad je metal u?ao u jednu iskreniju i emotivniju fazu, a i revolucionarniju...