Re: Beovizija / Eurovision
Neko je spomenuo MTV mislim Oggy gore i njihov materijal koji serviraju
deci, publici generalnoj itd. Tako isto rade i ovi slepci iz Granda. Boli me k***
sta ja rekao ovde za njih itd. i to sto zaradjuju pare. Niti sam u svetu SCG produkcije, niti zavisim od toga, niti se druzim i ulazim u krugove ith ljudi.
Pesma Beovizije bi trebala da bude pesma naroda, zemlje, predstavljanje nase
tradicije, istorije. Mene nervira kada neki kvazi muzicar/harmonikas neke jane, cane itd. pravi aranzmane koji su debilni. Ritmovi koji imaju istu ritmiku,definiciju,pattern. Bas linije koje su se vec ofucale i kvintni krug ili turski sklop harmonija.
Slusate neku pevacicu i ustanovite da je matrica ista. Ovi novi grandovci ista prica samo sada kao imaju bolji zvuk, ali ideje i dalje jadne.
Kako znam ???? Sticajem okolnosti rodjaci su imali pink i par puta naletim primoran
da slusam i da mi u uvo udju te pesme koje nemaju nikakvog smisla ako mene neko pita.
Ali nazalost vode monopol i tu nema spava, mada zabavne muzike i dalje ima.
Da ne skrecem sa topika koji sam postavio ranije, ne zanima me da li ima Granda, narodnjaka i ostaloga, zanima me da ljudi svi koji ucestvuju na festivalima imaju ravnopravne sanse o tome sam ja pricao.
Avakse, jebi ga znam da radis muziku za Djoganija itd. i da mozda radis sa
narodnjacima pa te sada ovo pogadja ali realnost je da ako ovi udju na
takmicenje verovatnoca je da ce pobediti jer iza njih stoji vise od pola drzave
(ljudi koji su osudjeni da se naviknu na narodnjake,odkup zirija,namestaljke zirija
jer su saucesnici u stvaranju same pesme itd.)
E to je razlog zasto mislim da povucem pesmu. Da diskutujem o tome da li
se plasim itd. mi je i smesno niti cu uopste nesto ni reci sta radimo pa
da posle ne bude nekih dobacivanja i sta ja znam jos.
Rodjen sam u familiji gde su svi muzicari, ja sam se bavim muzikom od
svoje 5 godine (studirao sam .........) i smatram te iz granda "ne skolovanim muzicarima".
Eto nemam sta vise da kazem.
Last edited by Steka; 02-12-2005 at 08:45 PM.
|