Thread: S.o.d
View Single Post
Old 02-12-2005, 07:42 PM   #9
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: S.o.d

Quote:
Originally Posted by alen
Da nije u metalu sve receno pokazuje i novi album starih Trashera- EXODUS-a.
Po meni domaci zadatak svima koji se nazivaju metalcima.
1. Europski metal je u jo? gorem stanju nego americki, jer se konstantno reciklira, sve dok se ugasi sam u sebi..danas je trend Andy Sneap, prije je bio Tagtgren, no njihov sound mi se nimalo ne sviđa, agresivan i tanak, pomalo naporan...
Cijel scena počiva na starim mamutima koji su dok je bilo konkurencije kaskali u drugoj ili trećoj ligi, a danas su prva, jer konkurencije ni nema..

Americki metal uvijek tu i tamo iznijedri bar nesto novo i originalno,to vise niej cisti metal, ali to je logicno jer su ljudi shvatili da je sve manje vise receno u cistom metalu i da metal jednostavno trazi utjecaje sa strane od drugih stilova glazbe, da bi uopće opstao kao produktivan ?anr....

2. Ja nisam nikad volio exodus, slu?am iskljucivo metal od 87', znaci to da nisam pravi metalac?
Ti izlizani stari bandovi..pa mislim tko moze 20 godina svirati aposlutno isti ?anr:
Ljudi se hvataju uvijek metallice, mislim da je čak i hetfield previ?e talentiran pa da trkelja po thrashu 20 godina..

?to se tiče metallice, ja sam mozda jedini kome je ST.anger njihov najkvalitetniji album
A uopće ne preferiram američki metal u zadnjih 15 godina, i svu tu modernizaciju

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 02-12-2005 at 07:45 PM.
MD is offline   Reply With Quote