Thread: S.o.d
View Single Post
Old 02-12-2005, 07:36 PM   #16
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: S.o.d

Slazem se da je MTV komercijalan, ali poredjenja sa Pink-om bas i ne stoje...

Kad Pink produkcija zazvuci kao Cold Play - Speed Of Sound, Limp Bizkit - Behind Blue Eyes, Green Day - Wake Me Up When September Ends, Metallica - St.Anger, ovaj poslednji album U2... onda mozemo da pravimo poredjenja...

Ovo je zemlja gde je i sam Bog dig'o ruke i od muzike i od muzicara...

Cuo sam samo nekoliko pesama sa radijskog festivala... Boga mi, tesko da sam skoro cuo nesto onako ogavno...

Tacno je to da je muzika stvar ukusa, samo sto ga neki nemaju...
Nasa trenutna scena ti je u 98% slucajeva bruka za sve koji imaju bilo sta sa tim...

A jos posle dodju na forum "profesionalci" da mi pricaju price... Sve znaju... ma cudo... Samo sta uradise sa tim znanjem, a da pesma traje duze od jedne sezone i da nije bas toooliikooo odvratna?

Necu da navodim primere, nebi bilo lepo... narocito ne ljude koji vise nisu na ovom forumu... uglavnom, MTV jeste teska komercijala, ali komercijala koja ne moze da se poredi sa Pink "muzikom", takozvanim YU pop-om, koji je sve, samo ne pop, narodnjacima koje je neko prepisao od Grka, a Grci od Turaka... Od koga li prepisuju Turci? Verovatno od nas i tu se krug zatvara

Neki nasi narodnjaci (opet da ne imenujem) su najavljivali svetsku karijeru? Ha, ha... Jel' to prica za novine, ili je neko stvarno mislio da ce recimo Britanac da sedne i da slusa nekog naseg ranjenog vuka kako zavija Ako je neko to mislio ozbiljno, Boga mi, onda je to tezak slucaj neuracunljivosti Vreme je kasnije pokazalo da su ti planovi bili prazna prica...

Dakle MTV jeste lagana komercijalica i tesko da ces na njemu videti Chick Corea Electric Band, ali josuvek su oni daleeeekoooo od nas...

Last edited by idekius; 02-12-2005 at 07:39 PM.
idekius is offline   Reply With Quote