Quote:
Originally Posted by SandRob
opet nespretna prezentacija od strane cw!
ode se radi ne radi o updateu, nego o novim softwarevskim paketima.
moran priznat da mi bas sve nije jasno. neznan cak ni koji paket ja iman, jer san dosta toga kupova odvojeno, ali koliko san razumi za 98? se dobiva 2 efekta, 3 sinta i dva mixera.
update nije, ali je fantasticna ponuda - nema veze sa pljackon... jedino je steta sto ne stimuliraju lojalne juzere.
|
Znas da cenim njihove karte... za sada (jos uvek) imaju sve sto treba da imaju... perfektan asio driver (u vise varijanti), dobre efekte, mixere, savrsen routing, GSIF driver..., ali unazad dve godine je u pitanju cista rasprodaja bola!
O.K., nije update, u pitanju su novi software-ski paketi, ali sta sa update-om?
O.K. za nepodrzavanje OS-X, ni EMU ne podrzava MAC ni u kom obliku, pa moze i CW... Takodje, Logic ne podrzava PC, pa nikom nista..., ali sta sa 64 bit-nim driverom? Kako to opravdati? Necu da budem zloslutnica, ali mi zato ovo lici na rasprodaju bola... Cini mi se da je to zaradjivanje para zadnjim atomima snage... Kad (uskoro) 64 bitni OS bude standard, jednostano ce reci: -Prestaje podrska za Scope, a mi se okrecemo ASB-ima (sto im sudeci po onome sto sam mogao da procitam ide od ruke)...
Nazalost, sve mi nesto govori da ce Scope platforma ostati to sto jeste i kroz neko vreme ce se pridruziti Ensoniq Parisu u aleji slavnih...
Usput, neznam da li si obratio paznju na onaj Scope Home od oko 800 Eu?
http://scope.creamware.de/restore.htm
To je najskuplja Luna koju sam u zivotu video...

800 Eu bez adat-a i bilo cega, ali cini mi se da je dobra varijanta za one koji se bave restauracijom zvuka. To mislim jer uz nju ide nekoliko Algorithmix plug-ins-a, tj. njihov restore paket... Ja sam probao native Algorithmix i stvarno su mnogo dobri... Mogu samo da zamislim kako rade u DSP varijanti...