Thread: S.o.d
View Single Post
Old 01-12-2005, 11:53 AM   #10
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: S.o.d

U pravu si, ne računa se u "umetnički koncept" to kako recimo neki bendovi odavde zvuče. Al ?ta sad. Mo?e da se komentari?e ispeglanost sama, ali do neke granice i samo u okviru određenog muzičkog stila. Jer inače dolazimo u onu varijantu "ko je bolji gitarista" upoređivanja
Meni je recimo bila interesantna priča za prvi album strokes. Ako si ga čuo, to je na momente ba? ono junk sirovina varijanta. Ako se dobro sećam priče, kada su dobili ugovor sa diskografskom kućom, dodelili su im producenta da ode sa njima u studio u kome su radili, pregleda matrice, i vidi da li to treba da se ponovo snimi (jer je ploča snimana u nekom studiju od ortaka) i sve ponovo snimi kako treba. Inače album je zaista zbirka stvari sviranih i snimljenih "kako ne treba". Producent je seo, preslu?ao materijal i rekao da nema smisla da se to ponovo snima ili menja, samo bi se pokvarilo, kao, ovako je upravo to ?to treba da bude. Mislim, ja ne volim taj fazon, ali taj album zaista ima neku vibraciju, i neki ?arm upravo zato ?to je LoFi. Bilo bi ba? bezveze čuti te pesme snimljene "skupo".
Dushan_S is offline   Reply With Quote