View Single Post
Old 29-11-2005, 09:22 PM   #22
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: anketa - kako ste nasli forum rumski?!

Quote:
Originally Posted by dr.Ru
ja sam trazio po netu "SFRJ" forume tog tipa i nisam nista nasao...... onda sam rekao, ako vec nema... napravicu ja....
Mislio sam, bice nekoliko clanova i to je to.... onda su prvi clanovi ozbiljno shvatili celu pricu i sirili "od usta do usta".....
zapravo, njihova zasluga je ogromna sto forum postoji....
Danas je to vec velika masina i nema povratka... Cekamo nove zakone i planiramo poboljsanja.

Cim ga je tata Rumski napravio, stigoh i ja (bejah prvi clan, ako izuzmemo admina dr.Ru-a). Mislim, postojao je tu audio.co.yu , ali on nije razumio ono sto smo ja i Branislav (dr.Ru) imali u planu za ostvariti. Pocelo je svakodnevno druzenje i sa tada ogromno posjecenim (audio.co.yu je bio ogromno posjecen sajt kada se uzme u obzir da su slicni , a ozbiljni sajtovi/forumi imali svega 4-5 clanova) smo Branislav, Ja i Boskovic organizovali sve cesca i cesca "okupljanja" povodom razmjene ideja, softvera, znanja na rumski forumu. Tada su tu stigli Eon, Idekius, Arados, kvu, Mogli, Pure, Jadran, Anita, Sandro, Ivan, Shot itd itd (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)...Dobro druzenje, atmosfera koju smo tada zaceli se vjerujem i dan danas osjeca u "vazduhu" koji svi vi "disete" sada.
Pozdrav svima.

diviner is offline   Reply With Quote