Zdravo
ANITA,
Quote:
Originally Posted by ANITA
 Eh, Bogi, Bogi.... moja soba ti iskreno zahvaljuje jer jos nikada do sad je nitko nije obranio od nas napasnika koji bi joj zeljeli oblikovati identitet u nesto sto vise odgovara nama, a uistinu rusimo njen integritet i sam temelj njena postojanja!
Kako do sad nisam shvatila da je rjesenje, kao i uvijek, u ljubavi! Samo u ljubavi! Soba je cist ok, samo je trebam nauciti voljeti i prihvacati kakvu jest i sve ce na svoje mjesto sjest.  Jesi li to mislio reci?
|
Jooooj, ma ne

Mozes i tako da to posmatras, niko ti ne brani, ali od toga moze i da glava zaboli... treba se sa sobom upoznavati, to je tacno... nijedan pogresan potez soba ne prasta, ali za razliku od zivih bica ima precizne zakone po kojima se ponasa, ali koji su toliko komplikovani da ih mi ne mozemo, sa ovim sto sada znamo, i s cime raspolazemo, dovesti sa sigurnoscu "u red"...
Komplikovanost ne potice samo od komplikovanih pojava, vec i od mnostva tih pojava (haos).
Hocu takodje da kazem da, kada se neko bavi vasim poslom i kada mu je rezultat neki CD ili DVD, to ostaje zapisano "zauvek",
i vi ne mozete da znate ko ce to i na cemu da slusa, budite svesni toga.
Medjutim tu, na CD-u, ostaje i ta soba gde slusate, i soba gde ste snimali ... i sumovi u vasoj okolini (Necujni?
Ne nikako, sve se cuje!)...
Naravno, niko ne kaze da to treba srediti toliko da se uopste ne cuje... to sto sa sobom napravite treba da vam zvuci
prijatno. hm... Kao akusticki instrument?... Pa da, tako nesto... da li ovo sto pricam ima logike za tebe?
Quote:
Sto to nisi rekao Shotu ranije? Ne bi se toliko mucio sa svim tim zidovima, siporexom, mineralnom vunom i auralexima i tko zna cime sve ne...
|
Pa kako da mu kazem da samo treba da
voli to sto mu smeta, i to mu resava sve njegove glavobolje... malo je previse sasavo za moj ukus :o a i
"ne radi".
pozdrav
Bogi