Re: Ko je ko na Rumskom
Zovem se Tin, brucos sam na FOI-u u Varazdinu (studij informacijskih sustava). Imam 19 godina, sviram el. gitaru ne?to du?e od dvije godine. Nemam glazbeno obrazovanje, ali nastojim ?to vi?e nauciti samostalno, uz smjernice od strane Frankopanka i jo? nekih lokalnih glazbenika. (inace sam iz Kraljevice) Racunalima se bavim 10 godina, dok sam zadnjih godina najvi?e orijentiran ka audio softveru i hardveru, izradi weba, racunalnom sigurnoscu, te mrezama i administriranju istih. Povremeno se bavim i elektronikom, pa tako izradjujem razna napajanja, pojacala, pretpojacala i ostala cuda vezana uz audio tehniku (uglavnom pod utjecajem Frankopanka). Slusam glazbenike/bendove kao sto su: Steve Vai, Dream Theater, Stevie Ray Vaughan, Joe Satriani, Eric Johnson, Tommy Emmanuel, Pink Floyd, Deep Purple, Jimi Hendrix i jos mnogi drugi.
Na Rumskom pisem tek nekoliko dana, ali pratim ovaj forum vec relativno dugo,citajuci nesebicne savjete i misljenja ljudi kao sto su SandroB, Zvincic, Anita, Predrag Trpkov i drugi.
Zadnja dva ljeta radim za neke lokalne bendove kao univerzalni roadie. (najcesce nas je dvoje, ja se bavim elektronikom, a kolega drumkitom)
Sa audio opremom za sada ne stojim dobro, ali uskoro namjeravam pljunuti dosta para u nadogradnju. Od opreme imam: DAW 900 Mhz/512RAM/Audigy2ZS (vrlo vjerojatno uskoro prelazim na E-MU), AKG K141 Studio slusalice, Technics lusalice (hi-fi smece), gitare Ibanez RG470 i Squier Fat Strat, Shure mikrofon (C serija, iliti smece), Amek M2500 preamp (by Frankopanko), moje DIY hibridno (lampa/IC) pojacalo i jos neke stvari koje nisu vrijedne spomena.