View Single Post
Old 24-11-2005, 09:41 AM   #3
File
Senior Member

Default Re: download free drum semplova za trigger?

OK. Znam na koji princip radi midi...i ku?im da tu midi notu bubnja moram ubaciti u neki sempler (imam cubase sx2)...al koliko sam sku?io svi ti "default" sempleri imaju samo load wave, a nigdje midi.....ustvari....ti "zvukovi" mi trebaju da trigerujem bubanj, a imam drumagog triger...ćuo sam da on ima dosta dobre semplove, a ja sam skino krekanu verziju, a on mi je izbacio samo demo semplove(par komada), ne ku?im kako da odkodiram ostale....ili kako da u njega ubacim midi...već sam poku?ao preko googla...ali sve ?to sam na?ao su neki bezvezni virtualni udarci elektronskog bubnja...meni treba pravi ?ivi bubanj...te?ki rock snare i bas bubanj onako opu?ten sa puno attacka..ćist, bez reverba i Eq-a, pa da ga ja farbam do mile volje....Snimao sam jedan Heavy-rock-punk bend(ne?to kao motorhead) pa mi je bubanj ispao dosta ?uplje...pa ga moram trigerovat...a to mi je prvi put u ?ivotu da radim...jer sam uvjek sa bubnjem bio zadovoljan...Ako neko ima Cd sa pravim semplovima, a voljan je neki trejd radit, ili ako neko ima drito link za to...bio bi puno zahvalan...jer moram tu snimku spasit...dobar su bend...a ja ne volim fu?arit....radim jako jeftino(200kn ili 28 eura) po stvari-vrijeme neogranićeno(prijateljska cijena-ja vjerujem), al ?elim da ispadne dobro kolko je to moguće...pomozite, hvala.
File is offline   Reply With Quote