View Single Post
Old 22-11-2005, 03:33 AM   #14
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: new metal checklist

Evo izvestaja : danas pocesmo gitare, i mogu da kazem samo jedno : ONA ZVER UBIJA (5150).. boze koja razlika od zadnjeg sessiona sa njim kad mu lampe bas i nisu bile najfriskije... Sad je covek stavio 4komada MESA lampi (kaze da ih pravi "Svetlana" a Mesa preprodaje), i to stvaarno kolje. UBacio sam odma 2 x 57Beta, jednu na gornji jednu na donji zvucnik (4x12), i gornji je odmah bio kupljen. Ni milimetra ga vise nisam dirao, tolko sam se us'ro od zvuka. Donji je bio dosta muddy i distant, a bio je u manje vise istom polozaju kao i gornji u odnosu na kalotu. Prebacio sam ga na drugi donji zvucnik, malo se poigrao i dobio najmanje distant zvuk za koji sam zakljucio da u kombinaciji sa gornjim radi odlican posao. "muda" ogromna, dominatna frekvencija je 130Hz sa padom ka 2,5k. Moz' se radi sta oces sa zapisom. Dakle, sto se mene tice, vise nema velikih tajni, 57ica, i dobra oprema, i moras biti majmun pa da ga ne snimis kako valja. Tolko, odo da se odmaram pa sutra nastavljam da se ladim dok decko odradjuje svoje tejkove, jerbo nemam vise posla, nasli smo 3 farbe, zapisali, ostalo su nijense.. Eto toliko, cisto da podelim sa svima koji su kao ja ranije mucili oko ovih stvari... tajni nema..
Arthur is offline   Reply With Quote