View Single Post
Old 21-11-2005, 11:29 PM   #8
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Najbolji native limiter

Max se malo salio, ali nije otisao daleko od istine kad je rekao ovo za limitere.
Nemojte ovo uzimati preozbiljno, posto sam mu dobar deo texta ja diktirao dok smo veceras nesto ceprkali

@ Slow Star

Mislim da nema potreba za takvim "peckanjima", pogotovo na Maxovu adresu jer on covek stvarno daje sve od sebe da pomogne ovim ljudima ovde. Sto se tice hardvera, naravno da smo dobar deo imali prilike da cujemo (izuzev Apex-a), a sto se softvera (a i hardvera) tice, trosimo dosta na njega, barem na UAD i PoCo, a ostatak, naravno da koristimo domace verzije, kao i svi u ovoj zemlji ili barem 98%.
Nisam siguran koliko si bio ozbiljan, a koliko si se salio kad si sve ovo pricao, pa ne bih ni ja da slucajno zazvucim grubo jer mi je to uvek poslednja namera. Jedino podvlacim, da za ovakvim razgovorima nema potrebe (osim u edukativne svrhe) i da coveku koji je svirac poput tebe i ima bogatu muzicku biografiju kao ti, cak takve stvari i ne pristaju ( u slucaju da si bio ozbiljan) jer si se ti dovoljno dokazao da bi se osecao ugrozen ili sta ti ja vec znam od bilo koga medju nama. Mi smo (relativno) mladi i neki su se dokazali manje, a neki vise, ali nam je zajednicko to da smo ovde da bi bili bolji (u cemu ti mozes mnogo doprineti), a nekad zna da ovde bude i dobrog zezanja, te je glupo da potencijalno zatezemo sa bilo koje strane. Pre koji dan smo imali takav nemili dogadjaj, kad je doticni, napao bas tebe i Maxa bez ikakvog razloga i to nije prijalo nikome od nas. Treba uciti na primerima.
U svakom slucaju, ovo je jedna moja opservacija na neke stvari i pokusaj da iste te stvari okrenemo u zajednicku korist.
Svako dobro.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote