Quote:
Originally Posted by MUzzY
E zaboravih, najblam koncerta - onaj nas "Vai" koji je ladno iskulirao Steve-a kad mu je ovaj pruzio ruku!!! EEEJ na sred bine!!! Mislim stvaaarno. Posle sam cuo da onaj Univers koji je svirao nije njegov nego od nekog decka koji je doneo gitaru na potpisivanje. Uzas.
|
Ja ladno nisam video konkretno ba? taj momenat, tako da ne kapiram ?ta se tačno desilo vezano za Banetov izlazak. Vidim da je par ljudi koje znam besno, jer je Bane iskulirao Vai-a, mlatnuo McAlpin-a po glavi :o

vratom od gitare, i onda iza?ao bez pozdrava kao da je ne?to ljut. Ja sam skapirao da je njemu frka ?to je iza?ao (a kome ne bi bilo, ako ćemo realno) pa je bio izgubljen i radi se o nesporazumu, ali ne znam, eto neki tripuju da je maltene (zlo)namerno

ali radije ne bih da mislim da je to u pitanju...
Buka zbog koje je Vai zaustavio cert je bila iz pojačala u koje je bio uključen Bane u prethodnoj stvari, kao da je izvađen kabl iz gitare a pojačalo je ostalo otpanjeno. Na kraju je stao i rekao tehničaru da ga zgasi pa su nastavili. Jbg, mislim da nas je cela ta frkica ostavila uskraćene za no?enje Vai-a na rukama koje je deo show-a za vreme For The Love Of God, al dobro, ?ta sad.
Quote:
Nije mi proradio mozak da ces i ti da budes tamo... mogli smo da oderemo po recimo 6 piva za sankom
|
Pa kad dolazi? ovako do BG-a ti se javi, pa ćemo na pivce ili kaficu
Inače i meni je taj akustični deo bio najmrak. Jedino da su odsvirali bar jedu stvar sa "Alien Love Secrets"

To mi je favorite album, definitivno.