Pa pazi, uvek mo?e? da proba? i bude? prvi koji je ne?to otkrio da super radi
Nemam najbla?u ideju ?ta bi dobio, ali verovatno bi bilo sobe na tone a to je kao ono ?to ne ?eli? u D? D? roooar zvuku. TO jest ?eli? samo i isključivo pojačalo.
Svi XT POD-ovi isto rade, PRO varijanta samo ima drugo pakovanje i ima vi?e opcija za povezivanje, ako ti je neko rekao da bolje zvuči, to je čist placebo efekat. Isti software unutra isti čipovi. Ja inače znam da se svima sviđa zvuk POD-a i postoje bendovi koji snimaju tako ?to direktno vezuju POD (Meshuggah recimo) ili ozvučavaju Vetta glave (Lacuna Coil recimo i gomila ovih gothic metal i slično nordijskih bendova) ali to je pre izuzetak nego pravilo, i osim Meshuggah, koji stvarno dobiju ne?to, ovi svi ostali nemaju ba? tako neverovatno dobar zvuk. Ako se ba? odluči? za POD, mogu da ti po?aljem presete koje je pravio ba? sam gitarista Meshuggah, kao i presete samog producenta Endy Sneap-a koji ima POD-a za eventualiju (ali naravno uglavnom snima 5150 i Krank Glave kroz Boogie kutije u zadnje vreme, mo?e? videti na sajtu njegovu liču kolekciju)
Elem, POD je meni onako, mo?e da prođe ako su gitare ba? napred i malo se poradi, ali je razlika u odnosu na pojačalo onako, kao da ima? jako dobre semplove bubnja karakterno i dobro ti zvuče sami, ali su 12-obitni lupam, pa kada pusti? bubanj u matrici, a ono tone i gubi se iako sam zvuči lepo. Ja sad ba? ne?to postavljam svoje stvari redom kući i kao super je pod, ali kada je gu?va u nekoj pesmi u srednjima zbog neke klavijature, ode zvuk gitare dođavola. Gitaro?i vole zvuk poda kad ga čuju samog jer fakat oni su dobro uhvatili karakter pojačala, mora? imati zaista dobar amp i lepo ga ozvučiti da bi dobio takav sličan sound, ali kad ga dobije?, definitivno mislim da će u matrici mnogo bolje raditi od emulacije. Mo?e? mo?da eventualno da dve trake udari? sa poda sa nekim ultra turbo izuvanje Boogie fazonom, pa dodati dve sa pojačala da da? definiciju i malo zdravlja.
Ma, i ja mnogo pametujem, ajd dosta

Pogledaj tamo na tom forumu, nevezano za ovo konkretno snimanje, tona informacija mo?e da se nađe.