View Single Post
Old 14-11-2005, 04:08 AM   #2
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: new metal checklist

Predla?em ti da ode? na ovu adresu:

http://www.ultimatemetal.com/forum/f...play.php?f=151

To je u okviru sajta forum Andy Sneap-a, trenutno vrlo aktuelnog producenta u metal ?anru, ovo ti je njegov lični sajt, ako te interesuje da sazna? vi?e o čoveku:

http://www.andysneap.com/

Elem to je specijalizovan forum i oni se ne bave ničim drugim osim ?anrovski usko produkcijom koja i tebe zanima u ovom slučaju. Ima gomila tema, gde se ljudi bave raspravom da li ovaj ili onaj majk upravo na taj isti 5150, pa do gomile interesantnih informacija datih od samog Sneap-a. Naći će? i čak bukvalno teme u kojima je neko lepo slikao amp i polo?aj majka iz svih uglova, dao sve podatke, slikao polo?aje potenciometara, i ostavio mp3-je. Naravno u temi se poprilično priča i o bubnju i o snimanju basa. Kako god, mnogo dobrih informacija.

?to se tiče snimanja, sa moje strane, mo?da ću ponoviti samo ono ?to već zna?, ali ja ti samo mogu savetovati da čak i ako ok radi gitara od tog momka, nađete kao drugu gitaru ne?to ?to ima aktivne EMG-je, koji su ipak neprevaziđeni za zabijanje eksera u glavu. Mo?ete onda da snimite jo? jedan par gitara levo-desno sa njegovom gitarom koja će biti čistija i dati mo?da ne?to vi?e definicije. Ako se ne snađe? tamo po temama, probaj na peavey-u onaj crunch kanal koji ima manje distorzije ali vi?e definicije, jer se obično svi uhvate za onaj treći sa najvi?e gain-a. Napravi neku izolaciju oko majka i pojačala, dovoljno je sa strane, tako da ima ?to manje zvuka prostorije, i mislim da slobodno mo?e? da proba? sa 57 na jedan od zvučnika. Ako dečko ima neki tube screamer ili tako ne?to, pre nego ?to uđe u pojačalo, to je isto dobra fora, samo malo. Eto to mi je trenutno palo na pamet.

E da. Izbegni POD ako mo?e?, nemoj da te neko nagovori
Dushan_S is offline   Reply With Quote