Re: Pitanje u vezi konvertora
Rosseta 200 - nazalost, nije mi pala saka da se poigram, ali ni najmanje ne sumnjam u tu spravu...
EMU vs. RME? Ne mogu da verujem da na forumu ozbiljno pocinju da se vode ovakve rasprave... Zar treba uopste pominjati da RME ima bolje konvertore i bolji clock? Chudno... Dakle RME shije Digi 002 sa konverzijom, a EMU, posto sije RME-a, sasvim logicno visestruko shije Digi 002!?!?
Moja topla preporuka za EMU 1212m ko god nece ili ne moze da investira u skuplju kartu, ili skuplji AD\DA. Zaista, za 200 Eu ,koliko kosta 1212m, nema po meni boljeg izbora. Ugradio sam ih nekoliko i vise puta snimao na tim kartama. Dobre su... Ali nemojmo preterivati sa mesanjima zaba i baba...
Jos nesto... klasican AD\DA sa optikom ti radi sta god da se desi sa racunarskom tehnologijom u skorije vreme...
Kartica je kartica i cim proizvodjaci polude, promene standard slotova (PCI-E, ili nesto trece), gotova prica... Skoro sam gledao stari Digi 882 kako kod mog prijatelja tuzno stoji na ormanu, cekajuci da bude spusten u podrum, a odatle verovatno u djubre... J.B.G... neko je resio da ISA slotovi vise ne postoje, a ne bas tako davno taj Digi 882 nije bio bas jeftina sprava...
|