Evo nesto i od mene...
Rodjen sam prije 36 godina u Rijeci, po struci sam elektricar (ali je elektronika ostala ipak veca ljubav), ozenjen sam, otac dvoje djece...
Sve je pocelo (zanimanje za glazbu) negdje 1975. sa Dugmetom, kasnije sa Srebrnim krilima, ali prekretnica je bila ubojstvo Lennona

i kad su na tv-u prikazali taj dan film "A hard days night", (decki sviraju lijepe pjesmice, curice vriste...) i rekoh sebi: s tim se zelim baviti!
Krecem u muzicku skolu za klasicnu gitaru (vanredno) i pohadjam dva razreda, te osnivam prvi bend (1983.), pa stize prvo pojacalo, gitaru sam morao otplacivati 2 godine (!). Sa sesnaest godina sviramo po cijeloj Jugi (na radnim akcijama) te dolazim u rijecki zbor "Putokazi" gdje ostajem tri godine (sviram gitaru na njihovom prvom albumu 1987).
Neko vrijeme sviram bas gitaru te pisem i skladam pjesme, a pocetkom rata sa par kolega kod mene osnivamo radio stanicu "Porto re" (u pocetku kao pirati, a 1997 grad dobiva koncesiju). Tu sam se dobro snasao oko izrade jinglova i radijskih reklama. 1996 ulazim u novi band (Fortunal), a pocinje i zanimanje za produkciju. Tada nabavljam dosta opreme (uglavnom od mog susjeda i prijatelja Predraga Trpkova koji mi je usput pomogao svojim bogatim iskustvom uputiti me u tajne produkcije), pocinjem snimati razne rijecke demo bendove i raditi pjesme za lokalne festivale ( suradnja sa Alenom Vitasovicem na "Melodijama Istre i Kvarnera", "Battifiacom", Karin Kuljanic, Vivien Galletta...), te festivale "Marko Polo", "Radijski festival" i "Grobnicka skala", i reklame za razne radio stanice, a najveci domet bio je radit pjesmu za "Doru". Moje podrucje je vise orjentirano ka zivim instrumentima

(funky, soul, pop, rock) sto se moze cuti na albumu "No name banda" (Funk key), mada u zadnjih par godina prckam po klavijaturama i VST-ima.
Sa istim zarom sam zalubljen u studijsku ezoteriju: cijevni preampovi, eq, kompresori i slicno, te svako malo me puca volja da napravim nesto novo, cisto iz znatizelje.
Vec cetiri godine sviram gitaru u triu "Absolute" i to uglavnom po svadbama i festama, a imam i tu srecu da vec sest godina sa mnom pjeva bozanski vokal Martina (inace vokal iz "Atmospherica") i istinski studijski back vokal.
Od idola na prvo mjesto dolaze, naravno Beatlesi, zatim Queen, L. Zeppelin , Floyd, Doors, Mantovanijev orkestar, Brian Setzer orchestra, od vokala Natalie Cole, Sarah Vaughan, od producenata George Martin, Phil Ramone, Al Schmitt, od domacih Niksa Bratos, a od gitarista su mi uzor SRV, E. Clapton, B.B. King i Hendrix ( u zadnje me vrijeme opako puca blues

).
...Toliko o meni... Nadam se da vas nisam uspavao.