View Single Post
Old 09-11-2005, 01:38 PM   #14
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Logic Audio Platinum 5.1.3

Ja fakat nikada nisam uspeo da nateram sve plugove da prorade. Recimo mislim da oni shifter plugovi nisu mogli da se otvore, ali realno i ?ta će mi u sekvenceru?
I četvorka je imala taj problem sa udupljavanjem u Logicu, pa znam da je, "neoficijalno napravljen" ako znate na ?ta mislim iza?ao patch koji ubije te duplikate, ali za 5 nikada nije napravljen, jer je Logic već bio otpisan za PC kada je iza?la petica waves.

A probaj malo da čačka? za svaki slučaj. Takođe, probaj da ne instalira? sve plugove odjednom, jer sam primetio da ume da se zblane Logic kada treba da pregleda jako mnogo novih plugova odjednom. Takođe ponekad mi neki plug obori bezrazlo?no i onda ga disejbluje iako inače radi pa ga ručno upalim. I kontra, nekada DX enabler disabluje neki plug koji radi ok u praksi.

Elem, meni je radilo, u enableru pobijem kopije, i u meniju u sekvenceru pazim koji od dupliranih naziva biram i to je to, svi stariji (a u su?tini i najbitniji) plugovi iz rennesaince i gold bundle-a su radili normalno.

Ne znam da li sam bilo kome rekao i?ta pametno ?to nije znao, al eto.
Dushan_S is offline