Quote:
Originally Posted by bassystem
@Du?an
pa nije to ba? one man band, mislim, to me posjeća na one sirote tezgaro?e po rivijeri...ovo je vi?e pu?tanje muzike (tuđe i svoje) uz malo sviranja bassa...a dolazim čim me pozovete....reci Zlaji da mi organizuje neki session (live act zajedno s tobom, ako voli? drum n bass) u kupeu ili sl...
|
Pazi ako hoće? da napravimo neki cirkus, uop?te nije problem, pričaću sa njim. Dobili su neku ozbiljnu konkurenciju ovde u gradu, jo? je jedan tip otvorio muzički klub, pa mislim da nije problem book-irati jedan dan. Jedino ?to će to Drum'n'Bass da povuče malo na Rammstein

?alu na stranu, ako stvarno hoće? neku jam kombinaciju potvrdi, pa ću ja pričati sa Zlajom, a uzeću od Vuka tvoj fon pa se čujemo lejtr
Quote:
Eto, ja bih samo volio da nekako unapredim muzičke nastupe, da se ne svede sve na jalovo reprodukovanje starih hitova (Aj vil survajv, Ajv bin tinking i ostalo, već se je?im, 100 god. isto po klubovima.....mislim, nemam ja ni?ta protiv toga, ali ima dosta dobre elektronske muzike uz koju se mo?e igrati( Jo? kad bih imao veći bud?et da povedem jo? kojeg bubnjara i sl.). Naravno i dj-evi znaju da upropate događaj pu?tanjem premonotone muzike, uz koju je nedrogiranom čovjeku dosadno...mislim, ko dođe, čuće moj izbor...svaku kritiku prihvatam
...i koristim priliku da se upoznam za rumskim kolegama iz CRO
poz
|
To je super varijanta, slu?ao sam ja nekoliko varijanti gde je izme?an DJ perfomans sa live gitarom ili nekim drugim instrumentom. Ortak u ju?noj africi se ne?to ba? dru?io sa dva Izraelca koji su kod njegovog drugara svirali na partiju, i ostali na gajbi nedelju dana, radili su tako neku varijantu, live improvizacija, DJ-ing i gitare. Likovi sviraju po ?urkama ?irom planete, i provode ?ivot u putu. Nova definicija nomadskog.