View Single Post
Old 08-11-2005, 09:14 PM   #30
gx-x
Junior Member

Default Re: kX drajveri <PODESAVANJA>

@Ljudi

Imam veliki problem sa kx-om, nije toliko velik ali mi kida zivce. Naime, imam live 5.1, instalirana poslednja verzija kx-a, sve radi ok, tj sve je radilo ok do danas. Evo o cemu se radi:

do sada sam koristio i koristim altec atp3, vezani su za front out, danas sam dodao eksterno pojacalo i na njega vezao sub-woofer, vezao sam kablovima od Live-a do pojacala sve, izlaz koji koristim je spdif/central/sub , tj. onaj izlaz koji u 5.1 sistemu svira bas i centralni zvucik - PROBLEM je sto to nece da radi, tj nece da svira taj izlaz sa kx drajverima. KAd stavim creative drajvere, namestim 5.1, ukljucim bass redirection sve sljaka - stavim kx - ne mogu da ga nateram nikako da svira (bas) sve ostalo radi.

Probao sam sledece:

saltao sam po opcijama u kx-u sve sto se menjati dalo, probao sam 2.1,4.1,5.1 , menjao opcije u surrounderu, pojacavqao sve moguce kanale, one glavne opcije ukljucivao iskljucivao, tj spdif , swapovanje itd, u tom redu gde je swap front/rear sve je pogaseno. Napominjem jos jednom da sa creative drajverima radi sve kako treba, lepo namestam skretnicu itd. u kx-u sam naravno ukljucivao "use subwoofer output" i redirect bass i sve to ali jednostavno se nista ne desava (tj. desava se, kad ukljucim redirect bass izgubim naravno bas na ATP3 front speakerima)

jel zna neko resenje ovom problemu ? Ne bih da se vracam na creative drajvere posto koristim cubase, a ne bih ni da koristim altec-ov sub kad vec imam ovaj (JBL GT4W-u fabrickoj kutiji (gto1200b) 12" 250W vezan za quad 405 - ovo sam izvadio iz auta kad sam prodao pa stavio u sobu)

Hvala unapred !

PS. nisam nista cackao po DSP routeru, previse creva i nista mi nije jasno, ko da nisu mogli da nazovu normalno one prozore, kao npr. u reaktor mixeru...
gx-x is offline   Reply With Quote