View Single Post
Old 21-10-2005, 07:52 PM   #18
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: strings iz semplera

Quote:
Originally Posted by SandRob
ne. dapace. bas zato sto nije moje podrucje i trazin misljenja.
ovo nije moja pisma ni moj aranzman, ja samo moran snimit i izproducirat.
ja san predlozi da se snimi uzivo, ali to mi nece platit. trebalo bi platit i studijo u splitu ili zg-u i naravno 3 muzicara, jer ih ja u korculi neman.
je, ovo je samo background preko kojega dolazi vokal koji pjeva glavnu melodiju, akusticne gitare i mandoline koje pratu vokal i sviraju solo.
bojin se da je ovo najvise sto san ja sposoban napravit sa stringsima na ovaj nacin i nastojat cu zato sto vise izvuc sa klasicnim gitarama i mandolinama, a ove stringse cu tisnut u mixu malo nazad... jebiga, ne da mi se vise zajebavat sa semplerima. radije cu platit studijo i muzicare iz zepa nego da se moran mrcvarit.
ovo do sad san slozi u jedan i po dan i to je moj limit. sad vec pocinje mrcvarenje a za to nisan spreman.

hvala, anita, na komentaru.
Ako si zadovoljan orkestracijom kakva je, da je, posalji mi midi (ili cubase/nuendo) file, pa cu ti ja to presvuci u ew i poslati wav u ponedjeljak (jos nemam adsl) ili mp3 320... mogu jos na tome poraditi, ali minimalno. Trenutno ne smijem raditi za ozbiljno (kao trebam mirovati), pa se stignem ovako po malo igrati, pa slobodno posalji. Sredujem tonski neki djecji igrani filmic i radim takve gluposti, pa ti je jasno...

Znam kad pocinje mrcvarenje.... da je besmisleno nastaviti... koliko sam samo puta budalasto radila mrcvareci se i na kraju izbrisala stvar i gotovo!

A kao kompenzaciju, ti meni sugeriraj loopove bubnjeva, jazzerskih, pop-rock loopova ritmova jer nemam nista dobro. Stylus nije moj stil.

A old lady ti mogu poslati sutra ako hoces. Iako, meni ni old lady nije ne znam sad bas genijalan, lijep je i topao, ali nije probitacan pa ako ce sve ovo zajedno biti... ne znam. Cinjenica je da (kao i kod bubnjeva sto si sigurno primjetio) ne postoji jedan sample klavira koji je za svaku pjesmu idealan. Meni su za sad maximum 2 pjesme gdje koristim isti sample. Cak sam u jednoj stvari koristila katastrofalno tvrd (ne daj boze pogrijesiti ritmicki, a ak kvantiziras zvuci robotski) STEINWAY UPRIGHT i prezadovoljna sam...

Puno pricam jer brzo pisem...
ANITA is offline   Reply With Quote