Quote:
Originally Posted by fipke
...iskreno, kad dobro zvuci, briga me ako sam nafuran snob.
cudi me samo gde je Moritz dosad...kekeke
|
Ma Oggy je malo preterao ...... zivci su mi odradili svoje jer smo radili 14 sati , nema klika , gridovi jedva da postoje , svakih 5 minuta on nesto racuna pa cekas 10 sec , ne mozes da izvezes omf ( ako ne doplatis ) , moras da odredis broj voiceinga i jos svasta ...... jako je spor to jest trom ...... sto sve ne bi bilo toliko lose ( uzimajuci u obzir teoriju da bolje zvuci .... ) da nije 10 ak puta skuplji i da ulazak u taj svet ne znaci da moras da prodas dusu djavolu

.... i da papreno doplatis za svaku stvar koju bi hteo da odradis ....
Kad saberes moj umor i izjavu da moram da doplatim jos pola dana da bih izvezao jednu pesmu u audio fileove ( bez zaista osetne razlike u zvuku ) i sa saznanjem da sam mogao 'ladno da donesem pc i da se preko optike prikljucim na pro tools konvertere ...... poludeo sam i naglasavajuci nepotrebnost ulaska u te vode izjavio da je to skupa igra za snobove ....... ( ne bih voleo da ovim vredjam korisnike pro toolsa , samo to nije igra za mene .... )
Jednostavno mislim da razlika u kvalitetu daw a nije uopste velika i da niko ne moze da izjavi sa sigurnoscu da je nesto mixano u Nuendu i Pro tools u pa samim tim ne vidim zasto bi neko davao tolike pare ( ovim naravno ne mislim na Ping i na VG studio koji to moraju imati kao studijski standard ...... ) za Preskupi Pro tools sistem a da nije zbog toga sto ima para ili da bi rekao da ima Pro tools ( sto se po meni kvalifikuje kao snob ...... opet bez zelje da se neko nalazi prozvan ovom mojom izjavom )
Ovo je samo MOJE misljenje na osnovu jednog nezgodnog iskustva , mada moram priznati da je rezultat naseg rada bio veoma zadovoljavajuc ...... i kad budem mogao da pricam o tome i da vam pustim nadam se da cete moci da ga posten iskritikujete ......
Pozdrav