Moje misljenje je da svako,bez uvrede ne mislim ni na koga konkretno,treba da shvati u ranom detinjstu,da Deda Mraz ne postoji i da je sve u ovom "stvarnom" svetu vrlo surovo,sto zanci,nema para,nema prodje.To shvatis i zivot ti je mnogo jednostavniji.Ne mozes ispraviti toliko "krivih Drina" koliko ih ima,a drugo,ocekujes da neko svoje znanje i visegodisnji trud "poklanja"?To je malo ne realno.To je jednako smesno koliko i da ja odem kod Oggy-ja ili Vlade G. i kazem "molim te pokloni mi jedan hit..",pa onda odem kod organizatora nekog festivala i kazem:"e,nemam para,ali molim te pusti me da prodjem,imam odlicnu pesmu,radio taj i taj,odlicno pevam-naravno po svom misljenju-ali ti sve finansiraj".Ako postoji negde takva prodja,ja bih voleo da znam.Istina je da festivali funkcionisu kod nas malo smesno.Realno bi bilo da onaj ko pobedi,fino to i snimi o trosku neke kuce,pa da ta kuca fino zaradi zajedno sa tim talentom,pa bi kako kaze Oggy,stvarno svi imali koristi od tog talenta,ali uzmimo u obzir da je kod nas iskrivljena slika o tome sta je kvalitetno u svetu muzike,pa onda nastupa komercijala i izmedju ostalog kod nas je vec ustaljena sema da za siroke narodne mase valja ono sto je za nas kich,a ti isti koji su kich placaju debelo i tu je kraj price.Kad bi moj komsija imao neku moc u svojim rukama,on bi dao da se na svim TV i Radio stanicama emituju nekakvi 'Krmecaci" po citav dan od kojih bi ti se dizala kosa na glavi,dok bi drugi naredio da se emituje po ceo dan Rock i tako dalje,znaci individualno misljenje je samo individualno i nista vise,Uh malo sam se zaneo

,zato i postoji ziri koji odlucuje o pobedniku festival iz svih aspekata.Koliko ja znam moras prvo izgledati fino,ponasati se na sceni fino itd,pa onda naravno dobra pesma.Znam ljude koji su stvarno imali dobru pesmu,ali veruj mi da vidis njihovo ponasanje na sceni i izgled,prepao bi se.Pa ne mislis valjda da takav neko treba da bude zvezda?!

I poslednje,ali ne malo bitno je,fakat je da smo mi malo zavistan narod,pa mislimo da sve radimo najbolje,tako da ako pitas svakog ko je poslao pesmu na festival,kakva mu je pesma,recice:"Ma najbolja je sigurno,samo verovatno nece proci.." i naci ce obavezno razlog zasto.