View Single Post
Old 08-10-2005, 10:35 AM   #10
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Savet od strucnjaka

Pazi, sad smo dosli do price 'neko voli slanu supu, neko manje slanu, a neko sa biberom'. Ako tebi Korg zvuci bolje, i ako ti to meni lepo, argumentovano, i civilizovano objasnis, meni je to OK. Cinjenica je i da se kod nas uglavnom i svira Pa80, a ne Roland (pogotovo VA serije) koji je, to se slazem, zaista neoperativniji od Korga.

A vidis, ja ne sviram turbo-splav varijante, ne pustam fajlove i uvek nosim jos jednu klavijaturu (Korg:o Triton), i za to sto radim roland mi pre svega zvucno odgovara. Drugo, ja sam Rolanda uradio na potpuno drugaciji nacin od ostalih (nisam ubacio onaj set sa g800 i - vozi Misko), i to je meni i svima koji su ga culi jako dobro. Bubanj sa korga mi je skroz bez veze, npr. A imam i druga u BGu koji ima PA vec 2 godine, ceo dan se jebava sa njim i vecito je nezadovoljan, pogotovu kad je jednom stao pored uradjenog g1000 na jvirci i bio pojeden po sopstvenom priznanju.
Uopste ne favorizujem neki brend (trenutno imam i roland i korg i yamahu) i sve probam pre nego donesem neki sud, a Roland VA serija mi je bila odvratna dok je igrom slucaja nisam kupio i poceo da cackam. Mozda bi mi se i Korg svideo posle mesec dana 'na kanalu' i silnog bacenog vremena, ne kazem