Quote:
Originally Posted by Gianfranco
Pa Dushane jasno mi je kako funkcionisu festivali ovde.Ali Oggy me je iznervirao recenicom vezanom za talente koju sam citirao u prosloj poruci!
I to je sve.Sve ostalo vezano za festivale je vec ranije diskutovano na ovom forumu,gde sam ja takodje bio ostar,kao i sada sto kazes 
|
Ma cool, ali optu?ba je ozbiljna stvar, mi smo se ovde navikli da prelako pričamo o nekim stvarima a postoji i određena doza ra?irene paranoje, al ?ta sad...
Quote:
Ponavljam ,samo taj deo kako je svima u interesu da uloze u nekoga ko ce im posle biti veliki posao mi extra para usi jer nema veze sa realnoscu.
|
Pa dobro, ni ja ne mislim da ljudi iz posla ovde imaju dovoljno vizije za tako ne?to, delimično i zato ?to ovde ne funkcioni?e pravna dr?ava pa ugovore kojima se inače reguli?u takve stvari mo?e? uglavnom okačiti mačku o rep. Kad se neke stvari re?e, onda će i postojati rezon da ekipa ljudi stane iza talenta, i naravno na osnovu toga izvuče finansijsku korist. Ovako, gleda se samo jedan korak unapred, i da se odmah uzmu pare, ako je moguće.