View Single Post
Old 07-10-2005, 12:43 PM   #20
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Kotizacija za radijski festival = 1000 eur

Quote:
Originally Posted by Gianfranco
Pa Dushane jasno mi je kako funkcionisu festivali ovde.Ali Oggy me je iznervirao recenicom vezanom za talente koju sam citirao u prosloj poruci!
I to je sve.Sve ostalo vezano za festivale je vec ranije diskutovano na ovom forumu,gde sam ja takodje bio ostar,kao i sada sto kazes
Ma cool, ali optu?ba je ozbiljna stvar, mi smo se ovde navikli da prelako pričamo o nekim stvarima a postoji i određena doza ra?irene paranoje, al ?ta sad...

Quote:
Ponavljam ,samo taj deo kako je svima u interesu da uloze u nekoga ko ce im posle biti veliki posao mi extra para usi jer nema veze sa realnoscu.
Pa dobro, ni ja ne mislim da ljudi iz posla ovde imaju dovoljno vizije za tako ne?to, delimično i zato ?to ovde ne funkcioni?e pravna dr?ava pa ugovore kojima se inače reguli?u takve stvari mo?e? uglavnom okačiti mačku o rep. Kad se neke stvari re?e, onda će i postojati rezon da ekipa ljudi stane iza talenta, i naravno na osnovu toga izvuče finansijsku korist. Ovako, gleda se samo jedan korak unapred, i da se odmah uzmu pare, ako je moguće.
Dushan_S is offline   Reply With Quote