Deo kada pricam o Avax-u,nema veze sa ZR. festivalom vec HN ili BD,gde je kao glavni clan zirija i poslednji koji je glasao Sanja Ilic Balkanika.
Eto i ta pesma Sonce i mesecina je bila cini mi se nezasluzeno 5. (inace je bila moj favorit).
Ja znam da ocenim hiticnost i kvalitet pesme.Imam nepogresiv osecaj za to.
Osoba koju sam pomenuo,a koja je bila na ZR,nije imala pesmu koja je hit,ili je neki boom,kao sto nijedna pesma sa ZR nije bila,ali je svakako zasluzivala da udje u finale... Ako je ta osoba mogla da bude 7. ili tako nesto na beoviziji (bez ikakve protekcije) i 9. ili tako nesto na Evropjesmi,sramota je da je stavljate u vece novih zvezda i tu da ne prodje dalje,iako ima kvalitetnu stvar.
Pesma Tijane Dapcevic je bila hit na prvo slusanje i jedina koja se pustala u diskotekama u junu-julu u Budvi kada sam ja letovao.Trenutno ta pesma je manje zanimljiva od sjajne pesme Aleksandre Milutinovic,koju izvodi Aleksandra Radovic (drugoplasirana ako se dobro secam).
Cujem da je bilo namestanja da Tijana pobedi.OK,to smo vec apsolvirali od vremena kada je Dado Topic bio drugi sa Princezom (pobednik je imao iza sebe najmocnijeg menadzera ex YU)
To su finese. Ja govorim o krupnim zaverama kada Avax od svih (n-1) clanova zirija dobije 0 poena.
Kada Vlado Georgijev ne nadje izdavaca u BG koji bi izdao njegov album.
Kada te ne puste da ucestvujes na festivalu sa extra pesmom,a posle vidis gomilu **********???????????(bezveznjakovica) koji su prosli.
Samo mi ne spominji talente i to da je nekoga u ovoj zemlji briga za njih i sve ce biti cool:
Quote:
Jos jednom kazem, niko nece okrenuti glavu ako pred sobom ima veliki talenat jer je svima u interesu da uloze u nekoga ko ce im posle biti veliki posao.
|
Ma daaaaaaj!
Mislis na "talente" - stara mera za novac?