Re: Kotizacija za radijski festival = 1000 eur
Oggy,kada vec spominjes talente...hoces da ti ja kazem ime jednog kojeg ste VI zvali da vam dodje na festival,potom trazili da plati kotizaciju,a onda ga ubacili u VECE NOVIH ZVEZDA,gde nije bio ni u prvih desetak nakon izglasavanja zirija,koliko ulazi u finalno vece... a imao je pesmu koja je mogla da bude najmanje u prvih 5 u FINALNOJ veceri.
Kako je moguce to da se desi? Ajde molim te objasni mi to!
Nemojte samo da mi pricate da ovde na festivalima ili uopste bilo gde u zemlji bilo koga zanima da pomogne ili ulozi novac u talente.
Ako jedan Avax sa odlicnim aranzmanom i devojkom koja moze da bude buduca zvezda,dobije od svih clanova zirija nula poena,a onda poslednji i najeminentniji clan zirija Sanja Ilic mu da 10 poena...onda se postavlja pitanje: Da li Sanja ilic jedini nema pojma? Ko su ti ostali ljudi iz zirija i da li su svi potplaceni ili lobirani?
Ocigledno jesu!
BIZNIS?????
O kakvom mi biznisu pricate... Ovde ljudi pojma nemaju sa biznisom!
Dobro je poznato da najtalentovaniji ljudi su uglavnom NE preterano bogati... I gotovo da nemaju mogucnosti ovde da zarade tolike pare da mogu da isfinansiraju svoj album.
A ovde niko ih ne vidi i ne ulaze u njih.
A PINK? (ovde vlada Pink sindrom poimanja biznisa) Stara prica: Vlado Georgijev dolazi kod Milice i trazi simbolicnu cifru za prvi album,a ova uvredjena ga odbija,jer je ona smatrala da on Pinku treba da plati... decko posle izda za anonimnog izdavaca i uze milione,bez ikakve reklame.
Eto ova zadnja prica vam je ukratko prica o tzv. SLEPOM BIZNISU koji ovde vlada.
Ja sam slep da vidim da si ti zvezda i da ces ti da doneses velike pare,ajde javi se kad budes imao 40 000 evra pa da sam snosis odgovornost za neuspeh...jbg,otkud ja znam da ti imas hit ili da si ti buduca zvezda!?
Last edited by Gianfranco; 06-10-2005 at 02:19 PM.
|