Re: MON800 studio control
Samo da vam cika Deki objasni kako on to resava bez big knoba, tog behringerovog chudanca, mixera i sl. i cak takve stvari smatra suvisnim budzama koje ne donose nista koricno, a nije iskljuceno ni to da mogu da naprave stetu...
Ivanu sam odavno pricao da izbaci Behringerov mixer iz upotrebe, samo moze da mu iskasapi monitoring i nista vise... Kao i sto sam mu pricao da proda sva tri para monitora koje ima i kupi za te pare jednu, ali skuplju (kvalitetniju) varijantu... Covek ima Alesis M1Mk2, Behringer Thruts, NS-10. Na njegovom mestu bih ostavio NS 10, ostalo prodao i kupio nesto bolje za priblizan novac... Kombinacija recimo Adam + NS 10 bi bila jako lepa...
Da se vratim na vezivanje monitora... Ja monitore vezujem direktno na DA konvertor koristeci balansiranu vezu. Kucni stereo vezujem na Pulsarov analogni izlaz, a ako mi treba jos izlaza, tu je ADA8000 sa svojih slobodnih 8 izlaza, a takodje i jos dva slobodna na Luni.
Stos je sto pre samog izlaza u projektu kartice, dakle iza njenog mixera postavljam i za kucni stereo i za monitore po jedan chanal, tako da i jedno i drugo moze nezavisno da se pojachava, mutira i sl.
Ako mi je potreban talk back i to nije nikakav problem...
Prilazem slichice kako to izgleda, inace, ovo je prebudzeni onaj Sandrov project... Prosto, jednostavno, funkcionalno i nema nikakve degradacije zvuka...
Last edited by idekius; 01-10-2005 at 05:21 PM.
|