Re: SCOPE - def project
hm. cudan problem. pogotovo ako je 10 dana radilo bez problema. sa intelom bi scope treba radit odlicno.
bdv: ja se od pocetka drzin intela i jesan ima probleme sa zadnjom plocom. trebalo mi je nekoliko dana da uopce instaliran scope da mi radi, ali san shvati u cemu je caka i sad mi je ovo najstabilnija konfiguracija od kad se bavin ovin poslom. inace je ploca asus p4c800 deluxe.
naime, sa 3 prijasnje ploce scope mi je radi najbolje u standard pc modu, pa san pretpostavi da ce tako bit i sa ovom plocom, ali u standard pc modu nisan ni drivere moga instalirat. onda san prova u 'normalnom' acpi modu i tad san instalira scope, ali mi je isto dava nelogicne erore i svaki put kad bi podiza scope izbaci bi mi da mu fali neki file. onda san shvati da se to dogadja ako je ukjucen ht dok se instalira software, medjutim sa novim 4.0 updateom taj je problem rijesen, iako je bilo dovoljno prije instalacije scopea iskjucit u biosu ht i ukjucit ga nakon instalacije. napokon san ima instaliran scope i naizgled je sve radilo kako treba, ali kad bi iz cubasea snima u wavelab (asio source -> wave dest) ima san neka pucketanja u snimku. najgore od svega je bilo sto je u to vrime to bila najnovija ploca na trzistu (prva ploca sa ht-om) a ja san je dobi cim se pojavila, pa niko na forumima i cak ni oni u cw-u nisu imali rjesenje.
a rjesenje je slijedece. nakon instalacije windowsa trebalo je updateat konpjuter u jedan mod koji nije ni standard pc ni 'normalni' acpi nego jedan acpi pc mod koji takodjer ima 16 irq-ova ko i standard pc mode. u vome modu scope radi bez greske i nije bitno je li ukjucen ht ili ne... ali, jebiga - dosta san se zajebava dok nisan sistemon corave koke dosa do rjesenja.
medjutin, ako je tebi radilo 10 dana, onda je sigurno neki drugi problem.