View Single Post
Old 25-09-2005, 03:01 AM   #6
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: -=Da li ce te posle ovoga kupovati BEHRINGER opremu?=-

Quote:
Originally Posted by Oggy
A kako bi ste onda objasnili vrelinu koja se javlja posle par sati rada i koncentrisana je bas na prozoru gde su te "led diode"?

Na svu srecu, imao sam u posedu pomenuti preamp i lampa zaista radi i greje. Sad, da li je ona u funkciji ili ne, u to ne bih smeo da se zakune, ali mi ovo vise lici na pokusaj konkurencije da ucari koji poen kod kupaca low budget opreme.
Posle svega je rezultat taj da Ultragain 2200 ima zesce korektan i cist input, pa zvali mi to lampa ili solid state, nema mnogo ni veze. Kosta ispod 100 evra, pa da li moze jeftinije, a da valja?
Ma to je najveca glupost koju sam mogao da procitam... Golim okom se vidi usijana zica u lampi... Jedino ako diode i ne greju lampu

Hteo sam to odmah da napisem, ali mrzelo me da kucam za svaku glupost, a i koliko sam provalio niko nije ni poverovao u pricu sa onog sajta... Ljudi su pisali da lampa radi na malom naponu, sto je jako verovatno, ali autor texta na sajtu stvarno zesce lupa...
Pa cak ni poslednji kreten ne bi u bilo koji uredjaj stavio iskljucenu lampu koju je osvetlio diodama...

Ovo je br.2 na top listi prica o Behringeru...
Mislim Br.1 je ona prica da su njihovi uredjaji radioaktivni

Last edited by idekius; 25-09-2005 at 03:18 AM.
idekius is offline   Reply With Quote