View Single Post
Old 23-09-2005, 10:03 AM   #6
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Default Re: puRe: podrska za Neuron danas?

Quote:
Originally Posted by clusterchord
Quote:
Originally Posted by puRe
joj, ne znas me koliko mogu da pricam o Neuronu
samo ti daj. haha, to je muzika za moje usi.. isti slucaj s analognim sintevima kod mene . btw, koincindencija - jedan nizozemac sa Keyboard Corner-a (username Pim) radio neke originalne presete za Andromedu, ali izgleda i za Neuron..
sasvim moguce...

Quote:
e da pitanjce jos jedno: onaj Virtual software Neuron VS ili tako nekako - osim sto nemozes raditi svoje modele (to sam cuo), koje su jos razlike, i dali zaista zvuci isto kao Hardware, ili ima iste boljke kao ostali VSTi ??

npr. ima nekoliko wavetable VSTi pokusaja (Kubik, Z3 etc) koji zvuce zaista smijesno.. ni izbliza kao moj microWave XT. mislio sam ga prodati, po logici - digital je digital.. ali, nista od toga. niti izbliza. pa eto, malo zazirem od bilo cega sto vozi na vsti platformi.. ukratko, sto ti kazu ljudi koji koriste taj Neuron VS ?
Hartmann je par nedelja posle izlaska VS-a uveo ModelMaker kao opciju tj. sada mozes importovati svoje modele. Sam Neuron (hardverski) je u stvari kompjuter tako da plugin zvuci identicno...razlika je sto nema surround i one master efekte (reverb i delay)...sve ostalo je identicno...

e sad, Neuron VS trenutno ima puuuuuno bugova, a Hartmann jos uvek nije izbacio update tako da zaobidji dok to ne poprave ili uzmi hardverski Neuron