View Single Post
Old 15-09-2005, 08:15 PM   #7
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Default Re: Sta uzeti za oko 1500e (pre) ?

Quote:
Originally Posted by Max
Quote:
Originally Posted by SandRob
a zasto ne millennia za u87 (kao jedini preamp u studiju)?
A sad nazad na temu ..... nisam mislio da kazem da le Millennia losa , naprotiv , to je moje zeljeno mezimce i sigurno spada u top tri u mojim usima i srcu , samo mislim da sa ova dva druga preampa moze dobiti malo veci varijetet u karakteru zvuka .... jer onako kako ja cujem ( a ti sigurno imas vise iskustva od mene sa Millenniom .... ) jeste da je jako cista .....

Da mogu da biram mozda bih uzeo jednu Millenniu i jednog Manley a , pa bih kombinovao ..... ono sto sam preporucio je bilo iz mog iskustva sa U 87 koji je sve ali ne providan mikrofon .... ja ga cesto prepoznam u snimku pa sam mislio da se odabere preamp koji ima nesto drugo da kaze ......

Zaista je steta sto se sve ne moze cuti u jednom studiju , mada je sigurno lako organizovati da se ode sa mikrofonom ovde ili onde i proba gotovo sve sto je gore pomenuto , jedino je zeznuto sto je svuda drugacije slusanje ....

Ili kontaktirati Dvuckovica koji ima dosta toga u Vladovom studiju ..... mozda on moze nesto vise da kaze ....??

Pozdrav
ma ovo san ja ustvari pita clusterchoda, jerbo je napisa da nebi u87 i millenniu, pa me zanima zasto (nisan namjerava branit svoj preamp ), jer planiran uzet jos jedan mic (mozda i u87), pa nastojin skupit sto vise informacija.
jebiga, nisan u mogucnosti puno toga probat i usporedit, pa mi je tudje iskustvo itekako vazno.

sto se peruna tice, ucinimo svi korak nazad (perun neka ucini dva) i idemo naprid u nove radne pobjede i svitlu, suncen obasjanu buducnost. nemojmo zaostravat jer nima potribe.