I jeste 60 stepeni! Samo sam sliku crtao otprilike... Ono crveno X (pozicija sedenja) je ustvari jos dole
Ne znam,naizgled deluje kao obican sundjer,ali mislim da se radi o nekoj sundjerastoj smesi.
S obzirom na to kako sam dobio ovo,da ne objasnjavam,oni to laserski rezu...
Ocigledno imaju neke robote koji to rade izuzetno precizno itd...
Ne znam koliko bi bila velika avantura da neko od nasih pocne da proizvodi tome slicno.
Kako rade bas trapovi?
Generalno na celu ovu konstrukciju nemam zamerke... za mene je ovo idealno slusanje.
Nemam iskustva sa drugim bas trapovima u slicnom okruzenju (nearfileld monitori).
Ali evo jedne zanimljivosti... Pre otrpilike 2 meseca sam uradio jedan mix u starim uslovima... Uopste nisam mogao da garantujem za korektnu jacinu basa. Sigurniji sam bio ako odem u drugu sobu pa iz nje slusam nego iz ove gde radim mix

Slusao sam i na slusalicama i u kolima itd...Uporedjivao sa stranim stvarima... Sve u svemu bio sam uveren da je do jaja!
Sada u ovim novim uslovima kada sam je pustio izblamirao sam se sam pred sobom... nije bas lep osecaj

Zesce fali basa! A r'n'b stil je u pitanju... katastrofa!
I ne samo to,nego kada jednom elementu nije dobro postavljena jacina,onda se ceo mix rusi kao domine...
Jednostavno,sve greske mix-a mi upadaju u oci... (tacnije usi

)
Moj dobar prijatelj,koji je bio sa mnom kada je stigao Auralex u kutijama,je bio razocaran,kako sam za sundjere dao tolike pare...
Kada smo sve instalirali i kada je seo da slusa... ostao je da sedi naredna 3 sata

(ja sam zavrsavao neke druge poslove za to vreme)
Rekao je da ovo vredi svaki euro sto sam platio!
Evo jos nekih slicica...