View Single Post
Old 06-09-2005, 06:15 PM   #5
MD
Senior Member

MD's Avatar

Default Re: Uspio sam poslati

Knock knock knocking on the heaven's dooooooor

Ne svidja mi se, bezličan sto puta odsvirani slijed akorada i vokalna dionica sto puta čuta. Refren kao da i ne postoji, sve je ravno...Bezlično pomalo,svaki dan čujem 30 ovakvih stvari na lokalnoj televiziji..jebiga.. eto iskrena kritika al da se ne uvrijedi?.
Vjerujem da si htio iskrenu kritiku inače kakvog smisla tra?iti komentare drugih, nadam se da neće sad sve prerasti u prepucavanje oko ukusa kao na drugim forumima.

Inače, uzmi u obzir da preferiram glazbeno ne?to potpuno drukčije od ovoga pa nisam mjerodavan dati kritiku ove glazbe, osim one o muzičkoj strukturi koja mi je ovdje naivno predvidljiva.Tako da uzme? moju kritiku sa rezervom.
Ali opet, samo ti kao umjetnik mo?e? shvatiti najbolje ?to si htio sa pjesmom, od drugih ovisi hoće li uopće razumijeti pjesmu, ja je eto nisam shvatio mozda zato sto ne slu?am taj stil glazbe .

Eto, iskreno moje mi?ljenje a jo? mi je dobar dan za razliku od Du?anovog.

P.S.

Tek sad vidim da si napisao da radi? jo? na pjesmi, i da je ovo ugrubo!Onda zanemari ovu moju kritiku, radije digni kompletnu stvar pa da čujemo kako treba.

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One

Last edited by MD; 06-09-2005 at 06:23 PM.
MD is offline   Reply With Quote