![]() |
Uad 1 plugins?
Nesto mi nije jasno oko pluginova za uad-a. Ako recimo kupim Studio Pack dobijem skoro sve plugs-e i to je ok. E sad recimo hocu da dodam kasnije jos jednog uada da li moram da kupim jos jedan studio pack ili mogu da kupim project pack (posto je upola jeftiniji) a da mogu i na njemo da koristim sve pluginove sa prvog?
|
Zanimljivo...
|
Ako kupis Studio pak onda dobijas sve pluginove .. a ako zelis jos jednog Uad-a onda kupuijes project pak jer ti u tom slucaju treba samo PCI kartica a pluginove koristis iste tako sto ces tu drugu karticu registrovati uistom acountu i onda dobijas autorizaciju svih pluginova za oba ID kartice ...
|
... iste pluginove mozes registrirat na 4 uad-1 kartice 8)
za petu karticu 'jovo, nanovo' :wink: |
E to sam hteo da znam. Hvala svima na odgovorima. :D
|
Kradja para jednom recju, sta ce ti project pack kada u studio packu imas sve pluginove od projecta...a ovamo moras da ga kupis :?
|
u studio paku su pluginovi besplatni i za njih ne treba posebna registracija. znaci placas samo hardware.
slicno ti je i sa pulsarom. npr. masterverb ne placas. njega i jos gomilu pluginova si dobi ko normalni dio updatea. |
onda ok, nije prevara
|
UAD karta zapravo koristi graficki chip ....i kao takva ona je genijalno resenje posto interno upsampluje da video frekvencija i onda na izlazu spusta.... to omogucuje i dobar kvalitet efekata....medjutim vrednost same karte mozda nije ni 100 e ... placaju se plugovi ....koji su po mom misljenju SUPER ( mislim naravno na kompresore i eq ) ....novi EMT 149 je mrak ..... ali su drugi reverbi prilican SH....
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:23 AM. |