Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   Uad 1 plugins? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9970)

djole970 28-11-2004 03:34 PM

Uad 1 plugins?

Nesto mi nije jasno oko pluginova za uad-a. Ako recimo kupim Studio Pack dobijem skoro sve plugs-e i to je ok. E sad recimo hocu da dodam kasnije jos jednog uada da li moram da kupim jos jedan studio pack ili mogu da kupim project pack (posto je upola jeftiniji) a da mogu i na njemo da koristim sve pluginove sa prvog?

Tiki the Boyler 29-11-2004 12:43 PM

Zanimljivo...

STUDIOTON 29-11-2004 08:16 PM

Ako kupis Studio pak onda dobijas sve pluginove .. a ako zelis jos jednog Uad-a onda kupuijes project pak jer ti u tom slucaju treba samo PCI kartica a pluginove koristis iste tako sto ces tu drugu karticu registrovati uistom acountu i onda dobijas autorizaciju svih pluginova za oba ID kartice ...

SandRob 30-11-2004 10:20 AM

... iste pluginove mozes registrirat na 4 uad-1 kartice 8)
za petu karticu 'jovo, nanovo' :wink:

djole970 30-11-2004 03:41 PM

E to sam hteo da znam. Hvala svima na odgovorima. :D

Eon 01-12-2004 10:38 AM

Kradja para jednom recju, sta ce ti project pack kada u studio packu imas sve pluginove od projecta...a ovamo moras da ga kupis :?

SandRob 01-12-2004 11:17 AM

u studio paku su pluginovi besplatni i za njih ne treba posebna registracija. znaci placas samo hardware.

slicno ti je i sa pulsarom. npr. masterverb ne placas. njega i jos gomilu pluginova si dobi ko normalni dio updatea.

Eon 01-12-2004 12:38 PM

onda ok, nije prevara

Max 28-01-2005 10:50 AM

UAD karta zapravo koristi graficki chip ....i kao takva ona je genijalno resenje posto interno upsampluje da video frekvencija i onda na izlazu spusta.... to omogucuje i dobar kvalitet efekata....medjutim vrednost same karte mozda nije ni 100 e ... placaju se plugovi ....koji su po mom misljenju SUPER ( mislim naravno na kompresore i eq ) ....novi EMT 149 je mrak ..... ali su drugi reverbi prilican SH....

SandRob 28-01-2005 11:26 AM

Quote:

Originally Posted by Max
UAD karta zapravo koristi graficki chip ....i kao takva ona je genijalno resenje posto interno upsampluje da video frekvencija i onda na izlazu spusta.... to omogucuje i dobar kvalitet efekata....medjutim vrednost same karte mozda nije ni 100 e ... placaju se plugovi ....koji su po mom misljenju SUPER ( mislim naravno na kompresore i eq ) ....novi EMT 149 je mrak ..... ali su drugi reverbi prilican SH....

pa nisu bas shit. ja mislin da dreamverb ima jako dobre simulacije prostora i ja ga i danas bez problema zviznen na bubanj... ali je cinjenica da uad do sad nije ima pravi pop plate reverb i zato je uz njega optimano bilo imat tc poco. ja san jos uze od timeworksa p-100 koji je nekakva simulacija plate jeka iz lexicona pcm91. uz sve to jos i neki convolution... mislin da konpjuterski reverbi stvarno vise nisu greda. 8)

All times are GMT +1. The time now is 10:23 AM.