![]() |
magix
|
joooj :roll: , kraj nuenda mi to ne bi trebalo
|
Ma Nuendo i meni radi posao,ali treba gledati i sa strane,ko zna mozda za 5 godina ovo "otkine" Nuendo(mada mislim da ga i sad dobija)... 8)
|
Quote:
|
da ali postoji takvih varijanti bar 3 a svaka na svoj fazon, treba provaljivati. Svako hoce deo kolaca od nas korisnika
|
To je ranije bio najjaci program za audio obradu i sa njim su radili retki. Nuendo je toliko napredovao da su sigurno u ravni.
|
cubase sx je dobrin dilon kopira samplitude. on je prvi integrira wave editor, rijesi kompezaciju latencije po cilemu routhingu, stavi 'neogranicen' broj sendova i busova, a mislin da je i prvi na pc-u ucini convolution reverb... tako da program nije nimalo naivan. dapace. 8)
|
Znao sam tipa koji je pre par godina radio samo na tom programu (pogledati cenu programa), dok su svi ostali radili na starom Cubase32 ili masovno na Cakewalku. Pao sam u depresiju kad sam video koje su mu mogucnosti i samo sam razmisljao o tom programu, tako da sad imam more njegovih instalacija, sve dok se jednog dana nije rodio SX!! Od to doba grah se kuva, a sunka se bolje cuva!!
|
da se mene pita nuendo i ne dalje, iz cistog razloga navike i bezopterecenja
|
A taman sam hteo da postavim pitanje zna li neko nesto o ovom programu jer izgleda isto kao i Samplitude. Samo cena im nije nimalo ista. :wink: Naletim na njega danas sasvim slucajno. Imam utisak da strasno brzo radi.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:08 AM. |