![]() |
M-Box i pc...jel ok radi?
Imam povoljnu ponudu za MBox. Covjek mi kaze, i pokazao mi je na svom PCju da radi dobro sa PCjem. Prodaje ga za 350 Eura.
Sad me interesuje kakva su vasa iskustva i kako bi to radilo sa Cubase SX? Takodje, sta mislite o kombinaciji Digi002 rack verzije i Cubase SX na PC-ju? Hvala |
To ce ti raditi, ali protools ima divnu koncepciju da je samoorjentisan tj firma podrzava mahom samo svoje proizvode i totalno zanemaruje sve ostalo. Mislim da bi najbolje bilo da opises kojom vrstom muzike se bavis dal ces snimati uzivo ili neces i kolko para zelis da potrosis posto vidim da setas od jeftinijih do skupljih varijanti koje su medjusobno totalno razlicite. Tako bi mogli da ti preporucimo optimalnu varijantu da ne bacas nepotrebno pare.
|
Pa nisam ni ja siguran. U startu zelim samo da mogu dobro upisati gitaru i snimiti vokal i slicno, znaci jedan ili 2 kanala. A u buducnosti zelim dalje. Danas sam dobio dobru cijenu za RME Fireface 800, 1050 eura. Mislim da je to dobra varijanta, sa Dynaudio BM5A.
|
Moj licni predlog ti je da gledas unapred bar 3-4 koraka jer ces ubrzo zazeleti jos i jos i jos a to ce ti samo oduzimati sredstva, znaci gledaj vise i/o, kvalitetnije sprave i ulozi jednom pa budi zadovoljan neko vreme.
|
Ok, onda cu najvjerovatnije ici na Fireface 800, cini se kao dobra sprava. Volio bih cuti ako je neko od vas imao iskustva sa ovim.
|
Quote:
|
AU
Pa sta onda da uzmem ljudi???????? RME FIREFACE ili DIGI002 RACK |
RME FireFace800 firewire ili Digi002 rack?
RME FireFace800 firewire ali: RME FireFace800 firewire ili Digi002? Digi002 ali jedva.... teska odluka Ovo bih ja uradio. PS. ....... mada ti je ridge dobro rekao: moras da znas sta hoces jer su velike razlike u nameni i filosofiji M-audio-a / RME-a / Digidesign / CW / EMU / Aardvark / Lynx / UAD-1/ PowerCore / ....................... |
ako ti nije potreban protools onda FireFace...
u borbi Digi002 vs. FireFace800 - Digi pobedjuje...ne mogu isto da kazem i za 002rack |
Digi i resio si visegodisnje probleme vezano za kvalitet, ako ima ASIO imas i fore sa softverskim izlazima i ulazima a imas i 8 analognih i/o, digitalne?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46 AM. |