![]() |
SRETAN 3. "RODENDAN" SHOTU!!!
:D
Cestitam Shotu na izlasku novog albuma od nj. benda Elemental! :D :D Materijal je izvrstan, od glazbe, tekstova, produkcije do graficke obrade. SVE za 5! Danas slucajno secem robnom kucom i slusa se slusa Elemental tamo... zaposleni tamo nesko piskaraju dok tijela im ponesena "elementalnim" ritmovima secu lijevo, desno. Veselo za vidjeti da su uzivali u glazbi naseg prijatelja/poznanika... Shota, ciji cd mogu kupiti u ducanu za 85 kn! Ja ovim putem zelim cestitati i zazeljeti veeeeliki uspijeh bendu, albumu... u onom smislu u kojem oni sami definiraju uspijeh (neka se takav ostvari!!). Neka bude inspiracije al' neka bude i novaca ovaj put.... Unovcena inspiracija veseli covjeka najvise... |
Svaka cast!!! :D
|
sjecan se kad san na radijo dobi prvu plocu od elementala. prvo sto san pomisli bilo je 'uf, opet taj dosadni beskrvni purgerski hip-hop, pun mi ga je %'. onda san nakon desetak dana dvoumjenja - dali da ga bacin u smece, ipak odluci izvadit ga iz celofana, barem da iskoristin kutiju.
ipak, vrag mi ni da mira i stavi san plocu u plejer. krenu je zarazno dobar groove: 'kad ritam povede', 'teorija i praksa', 'jednog dana', 'od malih nogu'... ta 'rima, ritam, muzika' me zarazila. odma san zabi glavu u kantu od smeca da iskopan zguzvanu omotnicu, na kojon sam (nakon sto san je ocisti od kecapa) nasa shotov broj. odma san ga nazva da mu cestitan na odlicnon ploci i od tad ga ne pustan na miru. :roll: |
I sa moje strane puno uspeha novom albumu.... da prodre i preko istocne granice.
Shot, matori..... sve najbolje |
jel elemental imao neku saradnju sa Marcellom?
|
Sve cestitke i od mene i veliki tiraz zelim, a sa nestrpljenjem cekam da album stigne i u ove krajeve pa da ga malo zavrtimo :wink:
|
Cestitke i od mene! Da zaradite puno para, novaca i kesha.. :))))
I nemo bre da prodre na istok, bolje na zapad. Posle nasi da kradu i od vas. :)))) |
Obecavam casnom PIONIRSKOM da ga necu podmuklo i hinjski skinuti sa neta,nego cu ga lijepo i uredno kupiti sa visa karticom na nekom od nasih internet shopova.
Chestitke i od mene! |
Hvala ljudi!!!
:D :D :D :D :D ne znam sto da kazem sad... :oops: |
nista malo se stidi, cestitke :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:17 PM. |