![]() |
BPM Studio
Imam odavno ovaj mali simpatichni programcic za mixovanje pesmica u DJ stilu, i stvarno je jednostavan i odlicno je radio, do jednog momenta kada je poceo da susti ko blesav i da distorzira. Nista mu nisam cackao i nije mi uopste jasno zasto to radi cak i kad ga instaliram na drugim kompjuterima. Dal je neko imao iskustva sa njim? Ako mozete preporucite mi jos neki DJ/mix program... Radim na nekom radiju pa bi se malo igrao sa prelazima i sinhronizacijom
|
e i ja sam imao isti problem sa bpm studiom. ne znam sta mu je! ima neke gadne bagove. pa jesi koristio traktor dj studio? meni je to omiljena alatka za mixovanje!
|
IMT Rakovica 753 je :D :D :D
a probaj jo? i Atomix v2.3 |
Mislim da je Traktor DJ Studio daleko ispred svih.
Ja sam licno probao mnoge od ovih softvera ali mi je Traktor medju najboljima,cak sta vise najbolji. |
Traktor je daleko ispred svih.
Nisam upoznat sa softwerom Final Scratch koji je takodje uradio Native-Instruments u saradnji sa nekom kompanijom koja radi DJ opremu,zaboravio sam koja.Ide komplet softwer + hardwerski deo sa simulaciju pokreta na gramofonima.Cuo sam da dosta ljudi koristi ovaj softwer bez hardverskog dela ali ja ga nisam nikad nasao. Takodje sam cuo da mnogi hvale i MixMeister Pro 6. |
Quote:
Sto se tice Traktora, mislim da je aktuelna 2.5 verzija/ poz |
Uskoro izlazi 2.6 verzija.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:43 PM. |