![]() |
Windows SP2
Jel instalirao neko Windows Service Pack 2? Izgleda da nije bas srecno resen... Mnogi se zale na njega. Nekompatibilan je sa mnogim software-om. Ja ga licno nisam probao, ali za sada ga izgleda treba izbeci. Kao glavnu prednost mu navode integrisani FireWall, ali mislim da je za sada i ZoneAlarm vise nego dobar.
|
Ja sve te novotarije ostavljam da im prodje period testiranja i isprobavanja pa tek onda instaliram 8) Dojadilo mi je vise da zbog nekakvih bugova u ko zna kakvom programu moram kompletan sistem da "popravljam". Sad idem samo na sigurno i provereno :wink: 8)
|
|
ja sam u firmi imao problema samo kod legalnog Windows-a XP Home, na kome SP2 ne radi, tacnije ubije OS da ne moze da se podigne. uglavnom je obican shit. ima taj FireWall koji te non-stop smara i govori kako "your computer may be at risk", ko da ja to ne znam, s obzirom na svu ovu muziku... :)
|
Za CW-ovce!!!!
Ne instalirajte niposto SP2!!!! Ne radi za sada sa SFP-om! |
hvala na informaciji :)
|
Quote:
|
ja jos nisam ni intalirao 4.0 a necu ni SP2 dok se malo ne ustabili
|
Ja sam ga bas sinoc instalirao i za sad ne primjecujem nikakve anomalije!
Cak stavise sam jako zadovoljan ovim novim paketom. Na prvi pogled mi se cini da je firewall jako dobar u odnosu sa onim prijasnjim.Za sad to radi kako treba! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:41 AM. |